Elektromagnetinis suderinamumas

7 psl. / 555 žod.

Ištrauka

Darbo tikslas: ištirti realių komponentų dažnines charakteristikas.
Darbo rezultatai:
Idealaus kondensatoriaus impedansas mažėja didėjant dažniui. Realus kondensatorius žemuose dažniuose elgiasi panašiai, tačiau dažniui didėjant ir viršijus tam tikrą dažnį (priklausomą nuo parazitinių parametrų) impedansas vėl pradeda didėti. Šis reiškinys iš vienos pusės yra geras, nes impedansas yra mažesnis už idealų žemesniuose dažniuose ir tai pagerina filtravimą, tačiau aukštuose dažniuose kondensatorius jau gali nebefiltruoti dėl minėtų parazitinių parametrų, tad projektuojant filtravimo grandines reiktų gerai apgalvoti ar pasirinktas kondensatorius veiks jam efektyviame diapazone.


Reziumė

Autorius
audriusm
Tipas
Laboratorinis darbas
Dalykas
Fizika
Kaina
€1.93
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 7, 2013
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
7 psl.

Susiję darbai

Priverstinių elektromagnetinių virpesių tyrimas

Fizika Laboratorinis darbas lora05
Tikslas:ištirti įtampų rezonanso reiškinį ir nustatyti kontūro rezonansinį dažnį. Priemonės:garsinio dažnio generatorius, voltmetrai kintamajai įtampai matuoti, kondensatoriai, ritės, rezistorius, jungiamieji laidai.

Elektromagnetizmas

Fizika Prezentacija eimante1
 Įvadas......................................................................3  Bandymai................................................................4  Bandymų išvados...................................................11  Magnetai................................................................12  Magnetinės linijos..................................................13  Magnetinių linijų kryptis........................................20  Indukcinė elektrovara............................................23  Magnetinis srautas................................................24  Kintamas...