Skaidrės apie alų

20 skaidr.

Ištrauka

Silpnas natūralus alkoholinis gėrimas. Stiprumas 2,5-12 % alkoholio tūrio. Gaminamas fermentuojant mielėmis miežių, kartais – kitų grūdų (kviečių, ryžių) salyklą.

Skoniui pagerinti į alų dedama apynių ir kitų prieskonių. Stiprumui padidinti – cukraus, kartais – medaus.


Turinys

  • Alaus atsiradimo istorija
  • Pirmas lietuviško bravoro kapitalas
  • Didžiausi alaus gamintojai
  • Sudedamosios dalys
  • Stiprumas
  • Alaus rūšys

Reziumė

Autorius
ketvertas
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Pramonė ir gamyba
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 26, 2015
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
20 skaidr.

Susiję darbai

UAB “Alanta” paslaugų technologinė analizė

Pramonė ir gamyba Kursinis darbas 2010 m. meduolis
Turizmas – viena svarbiausių šalies ekonomikos šakų. Viešbučiuose, moteliuose, svečių namuose, kaimo turizmo sodybose bei parduotuvese, maitinimo įmonėse sukuriama daug darbo vietų. Vyraujant...