Konservantai maisto pramonėje
16 skaidr.
Ištrauka
Jau nuo senų laikų žmogus suko galvą kaip ilgiau išlaikyti nesugedusius maisto produktus, pagerinti skonį. Įmonės, masiškai gaminančios maisto produktus prekybai naudoja įvairias chemines medžiagas, kurios suteikia geresnį skonį, prailgina produkto galiojimo laiką, pagražina, apgauna žmogaus receptorius ir kt. Visi šie faktoriai didina įmonių pelnus. Medžiagos, kurios buvo nustatytos kaip žalingos žmogaus organizmui, buvo uždraustos, bet daugelis abejotinų medžiagų vis dar naudojamos, nes nėra pilnai įrodyta jų žala.
Reziumė
- Autorius
- inga kononovaite
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Gru 18, 2015
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 16 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Maisto produktų juslinės savybės. Šokoladinio sviesto juslinis įvertinimas. Juslinio profilio sudarymas (skonio, aromato, tekstūros profilio sudarymas)
Maisto technologija
Referatas
2008 m.
sandra25
Sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2014 m.
giedraaa3
Produkcijos ženklinimas. Sveikatingumo ir maistingumo teiginių vartojimas
Maisto technologija
Prezentacija
sssandrute
Ciklamatai. Maisto toksikologija
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
viosat
Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
BOILERIS. Maisto pramonės technologija
Maisto technologija
Referatas
2010 m.
rasa13
Maisto technologijų praktikos ataskaita
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2020 m.
dzastyna