Žvejyba ir akvakultūra

25 skaidr.

Ištrauka

—Nuo seniausių laikų žvejyba vidaus vandenyse, jūrose ir vandenynuose daugeliui šalių yra labai svarbi ekonomikos dalis, teikiandi žmonėms maisto ir darbo. — Pasaulio maisto organizacijos (FAO) duomenimis, 2003m. Žvejybos versle dirbo apie 10mln. Žmonių, buvo priregistruota 4,1mln. Žvejybinių laivų.


Reziumė

Autorius
eve7ina
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Geografija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Vas 5, 2016
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
25 skaidr.

Susiję darbai

Akvakultūra ir marikultūra

Geografija Prezentacija 2017 m. kotryna25
Akvakultūra – viena iš 4 pagrindinių žuvininkystės sektoriaus šakų Lietuvoje, turinti ekonominės, socialinės, rekreacinės ir netgi aplinkosauginės reikšmės, padedanti plėsti žuvų asortimentą, įdarbinti...