Biotechnologijos ir maisto gamyba
16 skaidr.
Ištrauka
//Tai technologijos, panaudojančios gyvus organizmus arba jų produktus žmonių reikmėms.◦Biotechnologijųpagalba, gyvuosius organizmus, ypač mikroorganizmus, naudojame naudingųjų medžiagų gamybai.
//Sūris gaunamas bakterijoms veikiant pieną.◦Naudojamas pasterizuotas pienas. Kodėl?◦Pasterizuojamame piene žūsta natūraliai esančios bakterijos, vadinasi liks tiktos bakterijos kurių bus įdėta. Tai pieno rūgšties bakterijos, kurios paverčia laktozę pieno rūgštimi.
Turinys
- ◦Biotechnologijos
- ◦Mikroorganizmai ir biotechnologija
- ◦Mikroorganizmų kultūrų auginimas
- ◦Aseptinis mikroorganizmų auginimo būdas
- ◦Biotechnologijos ir maisto gamyba
- ◦Sūrio gamyba
- ◦Jogurto gamyba
- ◦Vynas ir alus
- ◦Kepiniai
- ◦Sojų padažas
- ◦Pramoninė antibiotikų gamyba
- ◦Nuotekų apdorojimas
- ◦Aktyvusis dumblas
Reziumė
- Autorius
- gabri
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Sau 18, 2017
- Publikuotas
- 2017 m.
- Apimtis
- 16 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Biotechnologija. Paruoštukė
Biologija
Paruoštukė
2010 m.
stella
Genetiškai modifikuotas maistas
Biologija
Prezentacija
2012 m.
gerduliukas
Maisto mikrobiologijos laboratorijoje praktikos ataskaita
Biologija
Praktikos ataskaita
2013 m.
sssandrute
Maisto produktų tinkamumo subalansuotai mitybai įvertinimas
Biologija
Tyrimas
2015 m.
eve7ina
Baltoji biotechnologija
Biologija
Prezentacija
2014 m.
gugis
Vienaląsčių baltymų gamyba
Biologija
Referatas
2015 m.
kamile191
Maisto medžiagų ir energijos preikis
Biologija
Prezentacija
2017 m.
ievaaa1998