Aprūpinimo maistu praktikos ataskaita

16 skaidr.

Ištrauka

Praktikos metu su dietisto darbu susipažinau ir studijų metu įgytas žinias pritaikiau Klaipėdos sutrikusio vystymo kūdikių namuose.

Praktikos tikslas – ugdyti dietistų gebėjimus atsakingai vykdyti pacientų/klientų maitinimosi priežiūrą, ir efektyviai užtikrinti tinkamą paciento/kliento aprūpinimą maistu.

Praktikos uždaviniai:

  1. Susipažinti su maisto gamybą, technologinėmis kortelėmis, mokėti jas sudaryti, suskirstyti pagal naudingumą organizmui.
  2. Susipažinti su virtuvine įranga, RVASVT sistema, teisiniais aktais reglamentuojančiais virtuvės ir jos darbuotojų higieną ir tinkamą darbą.

Turinys

  • KNYGOS.
  • DOKUMENTAI, KURIUOS PILDO DIETISTAS.
  • TEISĖS AKTAI, REGLAMENTAI NAUDOJAMI DIETISTO DARBE .
  • TECHNOLOGINĖS KORTELĖS.
  • TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUSKIRSTYMAS PAGAL NAUDINGUMĄ ORGANIZMUI.
  • VIRTUVĖS ĮRANGA REIKALINGĄ VIEŠĄJAM MAITINIMUI, TINKAMAM IR HIGIENIŠKAM DARBUI.
  • RIZIKOS VEIKSNIŲ ANALIZĖ IR SVARBIEJI VALDYMO TAŠKAI.

Reziumė

Autorius
aur.joksiene
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Medicina
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 5, 2019
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
16 skaidr.

Susiję darbai

Vidaus ligų praktikos ataskaita

Medicina Praktikos ataskaita 2015 m. dieviskai
Praktikos ataskaita, paciento ištyrimas ir analizė. Kineziterapijos procedūrų taikymas. Reabilitacija.

Aprūpinimo maisto praktikos ataskaita.

Medicina Praktikos ataskaita 2019 m. aur.joksiene
Atlikdama praktiką Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose pasiekiau pagrindinį praktikos tikslą, t.y. ugdyti dietistų gebėjimus atsakingai vykdyti pacientų/klientų maitinimosi priežiūrą, ir efektyviai užtikrinti...