Dažniausiai įdomiausios tos knygos, kurias atrandame patys. Pristatykite jums įdomią savarankiškai atrastą knygą, kuri galėtų būti patraukli jūsų bendraamžiui. Pagrįskite savo pasirinkimą.

2 psl. / 622 žod.

Ištrauka

Šiuolaikiniame pasaulyje paaugliai turi tiek daug veiklos pasirinkimų, kad perskaityti knygą kartais tiesiog nelieka laiko. Internetas, televizija, bendravimas su draugais, o kur dar mokykla bei namų darbai... Kuo patraukia knyga? Viršeliu, skambiu pavadinimu arba visiem gerai žinomu autoriumi. Tačiau kiekvienas turime žinoti ką mes norime skaityti ir kas mums patinka, kad galėtume rasti sau tinkančią ir patinkančią knygą. Knyga turi būti intriguojanti ir įtraukianti, kad paauglys norėtų ją paimti į rankas ir perskaityti, atsisakęs kitos veiklos. Mano nuomone, viena iš tokių knygų gali būti Editos Milaševičiūtės romanas „ Įsimylėjėlių stovykla“ , kurią jums dabar ir pristatysiu.

                      Editos Milaševičiūtės „Įsimylėjėlių stovykla“ – tai pirmoji autorės knyga. Ji patraukia savo jaunatviškumu, šmaikštumu, sudomina personažų charakterių įvairiapusiškumu. Ši knyga sudomina jau pavadinimu, juk paauglystėje toks svarbus ir įdomus jausmas - meilė, įsimylėjimas.  Dar įdomiau, kai rašoma kaip šį jausmą patiria mūsų bendraamžiai ir ne bet kur, o stovykloje. Juk dauguma iš mūsų turi šypseną keliančių prisiminimų iš vasaros stovyklavimo.  Tačiau kaip ir visur, yra nusivylimų bei netikėtumų, bet juk taip dar įdomiau skaityti.  Turbūt retas tokių, kuriem nebūtų smagu pamatyti savo bendraamžių gyvenimo iš šono. Vos pradėjus skaityt šį kūrinį pasidaro sunku atsitraukti, viskas taip artima, pradedant nuo pažįstamų vietų esančių Lietuvoje, baigiant knygos veikėjais, su kuriais taip susibendraujam, jog nebesinori išsiskirti.


Turinys

  • Įvadas
  • Editos Milaševičiūtės „Įsimylėjėlių stovykla“ – tai pirmoji autorės knyga.
  • Kūrinyje lengvai prisiliečiama prie pirmosios, tačiau ne itin sėkmingos meilės, turinys nestokoja veiksmo, kuris net užgniaužia kvapą
  • Ši knygos istorija atskleidžia pagrindinės veikėjos - Ugnės mintis, jausmus bei išgyvenimus.
  • Apibendrinimas

Reziumė

Autorius
gabrijelee
Tipas
Rašinys
Dalykas
Literatūra
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lap 2, 2018
Publikuotas
2017 m.
Apimtis
2 psl.

Susiję darbai