Apželdinimo verslo planas: UAB “Želdinukas”

26 psl. / 3636 žod.

Ištrauka

Mes pasirinkome apželdinimą ir pilna teritorijų tvarkymą. Bendrovės pavadinimas UAB „Želdinukas “. Tokia temą pasirinkta neatsitiktinai, o todėl, kad pradėjom domėtis apželdinimo paslaugomis ir planuojame susitvarkyti savo aplinką.
Tyrimo objektas: UAB „Želdinukas“ verslo planas.
Tyrimo metodai: mišrus, analitinis ir praktinis taikomasis.
Darbo tikslas: parašyti gerą verslo planą UAB „Želdinukas“.
Darbo uždaviniai: sudaryti UAB „Želdinukas“ marketingo planą, gamybinį planą, organizacinį planą, apskaičiuoti kiek kainuos įrengimai, darbo technika ir apskaičiuoti finansinius rodiklius 3 variantais: pesimistiniu, optimistiniu ir tikėtinu būdu.
Darbe sudarytas ir išanalizuotas marketingo planas, kiek išlaidų skirsime reklamai, pardavimų prognozės. Organizacinis planas, įmonės valdymas ir personalas. Apskaičiuoti finansai, rizika ir tikėtina, kad įmonė gyvuos sėkmingai ir gaus pelną.


Verslo planas - skaičiais, faktais, prognozėmis pagrįstas darbas. Jis yra rengiamas tam, kad būtų suformuluotos aiškios verslo prognozės. Verslo planas naudingas ne tik būsimiems partneriams, bet ir pačiam verslininkui. Taip pat, kad asmuo kurdamas įmonę viską gerai apsvarstytų, apskaičiuotų ir nuspręstų ar pasirinktas verslas bus naudingas, ar savininkas nepatirs finansinių nuostolių. Rengiamas dar ir tuo tikslu, kad būtų gauta iš valstybės finansinė parama.
Verslo planas reikalingas ne tik verslininkams, finansininkams, bet ir bankininkams, investitoriams, paramos teikėjams. Verslo plano struktūra nėra griežtai apibrėžta. Skirtingų veiklos sričių verslo planai skiriasi.
Naujai įkuriama UAB “Želdinukas” teiks projektavimo, apželdinimo ir teritorijų priežiūros paslaugas ne tik sodybų šeimininkams, bet ir mielai priims užsakymus iš visuomeninių ir privačių įmonių ir organizacijų. Pagrindinės paslaugos bus teritorijų projektavimas, apželdinimas ir teritorijų tvarkymas. Taip pat bus teikiamos papildomos paslaugos, užtikrinančios visapusišką gyvenamųjų namų ir sodybų aplinkos priežiūrą. Taip pat įrengsime alpinariumus, baseinus, takus. Veiklos sėkmę turi užtikrinti paslaugų visapusiškumas, kokybiškumas. Įėjimo į rinką metu taikysime žemesnes nei vidutinės rinkos kainos.
Paslaugos bus atliekamos naudojant naujai įsigytą techniką, kuri turi užtikrinti aukštą atliekamų darbų kokybę. Tačiau, nors ir naudojant naujausią techniką, rankų darbo neišvengsime. Vejos bus pjaunamos vejapjovėmis, mažesnės teritorijos benzininėmis žoliapjovėmis, kur reiks, naudosime trimerį, gyvatvores karpysime benzininėmis krūmapjovėmis.

Mūsų misija:
Teikti apželdinimo paslaugas atitinkančias kokybės ir inovatyvumo standartus.
Mūsų tikslai:
• pažinti ir suprasti klientų poreikius bei juos patenkinti.
• plėsti teikiamų paslaugų asortimentą, gerinti kokybę.
• teikti paslaugas visoje Lietuvoje.


Reziumė

Autorius
kipsas
Tipas
Verslo planas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€2.49
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Geg 17, 2013
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
26 psl.

Susiję darbai

IĮ “Prie Ventos” verslo planas

Vadyba Verslo planas 2007 m. audriul
Individuali įmonė „Prie Ventos“ ketina nuomoti patalpas. Šio verslo teikiamos paslaugos yra patalpų nuoma, pirtis ir kubilas. Žinoma bus siekiama įsitvirtinti rinkoje, gauti...

UAB “Adatėlė” verslo planas

Vadyba Verslo planas 2014 m. koksas
Visi vyrai savo garderobe privalo turėti solidžius marškinius ir kelnes, kurie būtų itin patogūs, kokybiški. Būtent tam įsikūrė įmonė „Adatėlė“, kad siūtų kokybiškus,...

Verslo planas: UAB “Kompiuterinis pasaulis”

Vadyba Verslo planas 2009 m. boriseviciene
Kursiniame darbe nagrinėjama uždarosios akcinės bendrovės, kuri užsiima internetinių paslaugų teikimu, steigimo verslo planas. Šio darbo tikslas buvo išanalizuoti uždarosios akcinės bendrovės (UAB)...

MB “Sun Solar” verslo planas

Vadyba Verslo planas 2012 m. dzastyna
Verslas paprastai prasideda nuo idėjos, tačiau idėjos užsiimti tam tikra veikla neužtenka. Kokia bebūtų originali ar patraukli verslo idėja, pirmiausia reikia įsitikinti, ar...