Sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas

64 psl. / 11000 žod.

Ištrauka

Bakalauro darbe tiriama sviesto modernioje vienkartinėje pakuotėje maisto saugos sistemos sudarymas

Darbo tikslas: Suprojektuoti modernios technologijos gamybos cechą.

Darbo objektas: Sviesto gamybos cechas pastatytas Jurbarko miesto pakraštyje

Darbo uždaviniai:

Apžvelgti informacinius šaltinius apie sviestą ir jo gamybos technologiją.Apžvelgti esamą padėtį įmonėje: produkcijos asortimentą; pagrindines ir pagalbines žaliavų specifikacijas; sviesto gamybos srauto diagramą, technologinio proceso aprašą ir analizę, gamybos programą.Apžvelgti savikainą, veiklos sąnaudas, pelną ir ekonominius – finansinius rodiklius.

Darbo struktūra. Įvadas, teorinė dalis, techninis ekonominis pagrindimas, technologinė dalis, saugos darbe organizavimas, finansinis-ekonominis projekto įvertinimas, išvados, literatūra.

Darbo rezultatai.

Darbo apimtis. Darbą sudaro puslapiai, lentelės, paveikslai, literatūros šaltiniai.

Raktiniai žodžiai: sviestas, pakuotė, svarbus valdymo taškas, sauga, valdymo taškas, savikaina, veiklos sąnaudos.


Reziumė

Autorius
giedraaa3
Tipas
Diplominis darbas
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€11.43
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 28, 2015
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
64 psl.

Susiję darbai

Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu

Maisto technologija Referatas 2011 m. giedraaa3
Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl greičiausiai pakinta sviesto paviršius. Anaerobiniai procesai būna...

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Greitai gendantys maisto produktai

Maisto technologija Referatas 2016 m. natasa369
Japonų mokslininkai nustatė, kad išsivysčiusiose šalyse gyvenantys žmonės suvalgo apie 50 proc. daugiau maisto, negu jo reikia gyvybinei energijai palaikyti. Dėl prekybininkų rinkodaros...

Maisto produktų higiena

Maisto technologija Konspektas 2015 m. mj666
Veterinarijos dalyko, maisto produktų higienos egzamino konspektas. Išsamiai aprašyti įvairūs produktai: pieno produktai,žuvies, grūdai, gėrimai ir kt.