Katalogas

Rodoma 1-5 iš 5 darbų
Rodoma 1-5 iš 5 darbų

Mėsos mikrobiologija

Biologija Konspektas loreta11
Laikant mėsą, ypač pažeidžiant tinkamą temperatūros ir drėgmės režimą, joje gali atsirasti įvairių fizikinių ir cheminių pakitimų, dažniausiai dėl mikrorganizmų bei audinių fermentų...

Infekciniai susirgimai ir zoonozė

Medicina Prezentacija loreta11
Darbo tikslas – išanalizuoti per maistą plintančias infekcinius susirgimus, zoonozė ir prevencines priemones jų valdymui. Darbo uždaviniai:Išanalizuoti, kas yra zoonozė;Aptarti...

Vištiena ir jos cheminė sudėtis

Chemija Referatas loreta11
Mėsa-tai vienas svarbiausių maisto produktų, aprūpinant žmogaus organizmą pilnaverčiais baltymais. Dabartinė mėsos pramonė pateikia vartotojui daugelio rūšių mėsą tarp jų ir vištieną. Palyginti...