Kūno kultūros ir sporto organizacijų kūrimasis

9 psl. / 2900 žod.

Ištrauka

LSL veiklą labiausiai varžė lėšų stygius. Jos biudžetą sudarė lygai priklausančių sporto organizacijų ir klubų mokesčiai, organizacijų ir pavienių žmonių aukos, valstybės skiriamos pašalpos.


Turinys

  • Vyriausybė ir Lietuvos vadovybė nelabai domėjosi kūno kultūros ir sporto reikalais, nors LSL informuodavo vyriausybę apie sunkia kūno kultūros ir sporto būklę, stengėsi, kad jis taptų sudėtine tautinio auklėjimo dalimi. Tačiau šios pastangos nedavė beveik jokių rezultatų.

Reziumė

Autorius
rasa13
Tipas
Konspektas
Dalykas
Sportas
Kaina
€1.67
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 27, 2016
Publikuotas
2011 m.
Apimtis
9 psl.

Susiję darbai

Specialybė kūno kultūros mokytojas

Sportas Prezentacija ievulis
23 skaidrių prezentacija apie kūno kultūros mokytojo specialybę: programos aprašas, kur studijuoti, kur tęsti studijas, kokios perspektyvos ir t.t.

Būsimų kūno kultūros mokytojų kompetencijos ugdymas

Sportas Diplominis darbas 2013 m. nerwin
Šiuolaikinei visuomenei būdingi politiniai, socialiniai, ekonominiai, organizaciniai pokyčiai, informacinių technologijų plėtra, globalizacija. Tai sąlygoja naujoves įvairiose srityse. Vykstant šiems pokyčiams, keičiasi ir švietimo...

Kūno kultūros pamokos planas konspektas

Sportas Konspektas 2014 m. Šarūnaspaplauskas
Šis pamokos planas konspektas skirtas lavinti fizinę ypatybę - šoklumą. Busimam kūno kultūros mokytojui konspektas padės pravesti pamoką sklandžiai bei užtikrins mokinių susidomėjimą...