Tikslieji ir gamtos mokslai / Medicina

Maisto papildai

0 atsiliepimų
Autorius:
Konspektas, kuriame pateikiama maisto papildų veikliųjų medžiagų indikacijos, kontraindikacijos ir rekomenduojamos dozės.
Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
1205 žodžiai (-ų)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Turinys

  • Kreatinas
  • Kvercetinas
  • Ginkmedis
  • Liuteinas
  • Bičių pienelis
  • Guarana
  • Žaliųjų midijų ekstraktas
  • Chlorela
  • Spirulina
  • Smiltyninis gyslotis
  • Linų sėmenų aliejus
  • Resveratrolis
  • Kofeinas
  • Taurinas
  • Karnitinas
  • Maistinės skaidulos
  • Kordicepsas
  • Bičių žiedadulkės
  • L-karnitinas

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Maisto papildai su ginkmedžiu
Prezentacija Maisto papildai su ginkmedžiu

PowerPoint prezentacija apie ginkmedžio ekstraktą, jo cheminę sudėtį, indikacijas, klinikinius tyrimus, dozavimą ir kt. Pateikti [...]

Maisto papildų Lietuvoje rinkos tyrimas
Referatas Maisto papildų Lietuvoje rinkos tyrimas

Tyrimo aktualumas – vis daugiau žmonių Lietuvoje užsiima kūno kultūra, didėja maisto papildų sportui paklausa.

Maisto papildai nemigai. Sudėties analizė ir rinkos atstovų pavyzdžiai
Referatas Maisto papildai nemigai. Sudėties analizė ir rinkos atstovų pavyzdžiai

Geras miegas gyvybiškai būtinas organizmo regeneracijai, tačiau daugybė žmonių neišsimiega. Blogo miego padariniai – atminties [...]

Reikalavimai maisto papildų pakuotės ženklinimui
Prezentacija Reikalavimai maisto papildų pakuotės ženklinimui

Kas yra maisto papildas? Maisto produktas, skirtas papildyti įprastą maisto racioną ir kuris vienas arba derinyje [...]

Vaistų ir maisto sąveika
Prezentacija Vaistų ir maisto sąveika

PowerPoint prezentacija apie vaistų ir maisto tarpusavio sąveiką. Pristatoma vaistų depresijai gydyti, tetraciklinų grupės antibiotikų [...]

Kryžiažodis. Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme
Referatas Kryžiažodis. Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme

Dujų ir maisto medžiagų judėjimas organizme.

Mityba ir maisto medžiagos. Paruoštukė
Paruoštukė Mityba ir maisto medžiagos. Paruoštukė

Maistas–tai medžiaga, kurią gyvūnas gauna iš supančios aplinkos ir naudoja tai kaip energijos šaltinįar kūno [...]

Maisto medžiagos: baltymai
Prezentacija Maisto medžiagos: baltymai

Tai su maistu gaunamos natūralios ir sintetinės cheminės medžiagos, aprūpinančios organizmo ląsteles energija. Jos taip [...]

Maisto medžiagų virškinimo biocheminiai mechanizmai ir reguliacija
Konspektas Maisto medžiagų virškinimo biocheminiai mechanizmai ir reguliacija

Ištrauka iš konspekto: 1. Pagrindinės maisto medžiagu klasės Dienai energijos reikia: Moterims 9200 kJ [...]

Natūralių biodegradacijos procesų maisto atliekose, esant skirtingam drėgmės kiekiui jose, eksperimentiniai tyrimai
Tyrimas Natūralių biodegradacijos procesų maisto atliekose, esant skirtingam drėgmės kiekiui jose, eksperimentiniai tyrimai

Vis didėjantis žmonių skaičius pasaulyje lemia ir didesnį atliekų kiekį sąvartynuose. Tai yra visame pasaulyje [...]

Kenksmingieji junginiai, susidarantys maisto produktus  perdirbant ir juos laikant
Referatas Kenksmingieji junginiai, susidarantys maisto produktus perdirbant ir juos laikant

Daug maisto produktų yra ne tik nenaudingi, bet netgi kenksmingi organizmui. Taigi būtina išsamiai [...]

Maisto prekių cheminė sudėtis
Referatas Maisto prekių cheminė sudėtis

Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse.

Sunaudojamų degalų kiekio priklausomybė nuo papildomų kilogramų skaičiaus automobilyje
Tyrimas Sunaudojamų degalų kiekio priklausomybė nuo papildomų kilogramų skaičiaus automobilyje

Papildomų kilogramų skaičius automobilyje (X), sunaudojamų degalų kiekis (Y) ...

Maisto priedai ir sveikata
Prezentacija Maisto priedai ir sveikata

DARBO TIKSLAS – išsiaiškinti maisto priedų poveikį žmogaus sveikatai. UŽDAVINIAI: susipažinti su maisto priedais: apibrėžimas [...]

Fermentų panaudojimas maisto pramonėje
Prezentacija Fermentų panaudojimas maisto pramonėje

Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios [...]