UAB „PLASTFOMA“ organizacinių – administracinių valdymo metodų ir jų taikymo analizė

29 psl. / 6190 žod.

Ištrauka

Temos aktualumas. Šiais laikais daugelio įmonių veikla vadovaujasi tam tikrais valdymo metodais. Gana svarbūs metodai tai – organizaciniai administraciniai valdymo metodai, nes šie metodai leidžia priimti vienareikšmius sprendimus ir turi direktyvinį poveikį įmonei.

Organizaciniai administraciniai valdymo metodai – tai tokie metodai, kurie reiškia tiesioginį direktyvinį poveikį įmonei ar darbuotojui, kurie suteikia galimybę vadovui priimti vienareikšmį sprendimą, neleidžiantį vykdytojui jį savaip interpretuoti. Organizacinių administracinių valdymo metodų pagrindinė esmė yra tokia, kad vadovai tiesiogiai veikia pavaldinius, tam, kad jie laikytųsi normų, įstatymų, nutarimų ir taip toliau. UAB „Plasftoma“ įmonei organizaciniai administraciniai valdymo metodai taip pat turi gana svarbią reikšmę, jie padeda įmonei tinkamai veikti, laikytis įmonės įstatų, įstatymų, normų tokių kaip laiko, išdirbio, organizuoti įmonės instruktavimą, sudaryti tinkamas darbo sąlygas, darbo užmokestį ir t.t.

Problematika. Daugelyje įmonių tiek darbuotojai, tiek darbdaviai nesilaiko tam tikrų reglamentų, normų, įstatymų ir panašiai, todėl įmonės valdymas gali strigti, neatitikti reikalavimų. UAB „Plastfoma“ įmonėje ne visada yra laikomasi normų, įstatymų, taip pat kai kurie darbuotojai nežino, kad įmonėje egzistuoja vidaus tvarkos taisyklės arba nevykdomos įmonės nuostatos ir pareigybinės instrukcijos.

Darbo objektas – UAB „Plastfoma“ organizacinių – administracinių valdymo metodų ir jų taikymo teorinė bei praktinė analizė.

Darbo tikslas – išanalizavus organizacinius – administracinius valdymo metodus ir jų taikymą teoriniu aspektu įvertinti šiuos valdymo metodus ir jų taikymą konkrečioje įmonėje.

Darbo uždaviniai:

  1. Teoriškai išnagrinėti organizacinius – administracinius valdymo metodus ir jų taikymo ypatumus;
  2. Atlikti UAB „Plastfoma“ valdymo ir jos tikslų analizę;
  3. Išanalizuoti UAB „Plasftoma“ organizacinius – administracinius valdymo metodus ir jų taikymą.

Darbo metodai: mokslinių šaltinių analizė, kritinis vertinimas, palyginimas, elektroninė apklausa, surinktų duomenų kaupimas, stebėjimas, analizė, apibendrinimas.


Turinys

  • Santrauka5
  • Įvadas6
  • 1. DARBO OBJEKTO, INFORMACIJOS ŠALTINIŲ IR TYRIMŲ METODIKOS APŽVALGA7
  • 2. VALDYMO METODAI, ORGANIZACINIŲ – ADMINISTRACINIŲ VALDYMO METODŲ IR JŲ TAIKYMO TEORIJOS ANALIZĖ9
  • 2.1 Valdymo metodų samprata ir esmė9
  • 2.2 Ekonominių, socialinių – psichologinių valdymo metodų analizė11
  • 2.3 Organizacinių administracinių valdymo metodų teorijos analizė13
  • 3. UAB „PLASTFOMA“ ORGANIZACINIAI – ADMINISTRACINIAI VALDYMO METODAI IR JŲ TAIKYMAS17
  • 3.1 UAB „Plastfoma“ valdymas ir tikslai17
  • 3.2 UAB „Plastfoma“ organizacinių administracinių valdymo metodų ir jų taikymo tyrimo analizė18
  • IŠVADOS IR PASIŪLYMAI26
  • LITERATŪROS SĄRAŠAS27

Reziumė

Autorius
modesteeki
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€7.80
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bir 15, 2016
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
29 psl.

Susiję darbai

X įmonės valdymo metodų analizė

Vadyba Kursinis darbas irmerna
Temos aktualumas. Kiekvienos naujos įmonės veikla ap¬ima materialinių vertybių, būtinų visuomenei, gamybą, paskirstymą ir vartojimą, sujungdama gamybos techninius bei technologinius elementus, žmonių gamybinius...