50 vietų restorano sąnaudų ir ekonominių rodiklių įvertinimas

32 psl. / 6193 žod.

Ištrauka

Darbo tikslas – įvertinti 50 vietų restorano „Šaulys“ sąnaudas ir ekonominius rodiklius.

Darbo uždaviniai:
• įvertinti gamybos padalinio ilgalaikį turtą ir jo nusidėvėjimo sumą;
• nustatyti gamybos apimtį;
• įvertinti įmonės sąnaudas;
• apskaičiuoti pelną, ekonominius – finansinius rodiklius ir padaryti atitinkamas išvadas.

Darbo metodai: ekonominės, vadybinės literatūros analizė, ekonominių skaičiavimų pateikimas.
Darbo rezultatai: atlikti skaičiavimai parodė, kad restoranas atsipirks per 2 metus ir 4 mėnesius.
Darbo apimtis: darbą sudaro 34 puslapiai, 23 lentelės, 7 literatūros šaltiniai.


Turinys

  • ĮVADAS
  • TRUMPA PROJEKTUOJAMO OBLEJTO CHARAKTERISTIKA FINANSINIŲ RODIKLIŲ SUVESTINĖ ILGALAIKIO TURTO VERTĖS APSKAIČIAVIMAS GAMYBOS APIMTIES IR PREKIŲ APYVARTOS APSKAIČIAVIMAS TIESIOGINIŲ GAMYBOS IŠLAIDŲ APSKAIČIAVIMAS NETIESIOGINIŲ GAMYBOS IŠLAIDŲ APSKAIČIAVIMAS
  • Išlaidos pagalbinėms medžiagoms (Ipag.m)
  • Netiesioginės darbo išlaidos
  • Išlaidų elektrai apskaičiavimas
  • Išlaidų vandeniui apskaičiavimas
  • Ilgalaikio turto nusidėvėjimo sumos apskaičiavimas
  • Išlaidos gamybinių įrengimų priežiūrai
  • Kitos netiesioginės išlaidos
  • Išlaidų spec.rūbams apskaičiavimas
  • Išlaidų skalbimui apskaičiavimas
  • GAMYBOS IŠLAIDŲ SUVESTINĖ
  • VEIKLOS IŠLAIDŲ APSKAIČIAVIMAS
  • Administracinės išlaidos
  • Bendrosios išlaidos
  • Reklama ir pardavimų skatinimas
  • Indų dūžis
  • Taros išlaidos
  • Prekių nuostolių ir trūkumų išlaidos
  • Mokesčiai
  • Įmonės garantinis fondas
  • Žemės mokestis
  • PELNO / NUOSTOLIŲ ATASKAITA
  • EKONOMINIŲ FINANSINIŲ RODIKLIŲ APSKAIČIAVIMAS
  • IŠVADOS
  • LITERATŪRA

Reziumė

Autorius
carpe
Tipas
Kursinis darbas
Dalykas
Vadyba
Kaina
€7.80
Lygis
Universitetas
Publikuotas
Sau 9, 2013
Apimtis
32 psl.
Įvertinimas

Susiję darbai

Ekonominis augimas ir pajamų nelygybė

Vadyba Referatas 2013 m. vaidute123
Temos aktualumas Šiuo metu ekonominis augimas ir pajamų nelygybė yra labai aktuali tema mūsų gyvenime. Ekonomikos augimas istoriniu požiūriu gyvuoja tik tris šimtus...

UAB „KONGO BUFETAS" kinų maisto restoranas

Vadyba Verslo planas 2013 m. svajūnė
Darbo aktualumas: Šiomis dienomis, vis labiau skubama ir dėl laiko stokos vartotojai dažnai renkasi viešojo maitinimo įstaigas, kurios tampa kasdienio apsilankymo...

Tarptautinės rinkos įvertinimas ir analizė

Vadyba Prezentacija 2010 m. diabani
Darbas skirtas "Tarptautinis verslas ir mokesčiai" paskaitoms. Jame pilnai atskleidžiama, kas yra rinka, rinkodara ir skverbimosi į užsienio rinkas būdai, tad buvo įvertintas...