Šilumos mainų proceso tyrimas

6 psl. / 219 žod.

Ištrauka

DARBO TIKSLAI:



  1. Nustatyti šilumos srautą dQ/dt, logaritminį temperatūrų skirtumą dT ir šilumos perdavos koeficientą km , esant tam tikram šilumos mainų režimui.

  2. Nustatyti, kaip šilumos srautas dQ/dt, logaritminis temperatūrų skirtumas dT ir šilumos perdavos koeficientas km priklauso nuo šalto ir karšto vandens įtekėjimo krypčių ir karšto vandens debitų.


Reziumė

Autorius
muse2
Tipas
Laboratorinis darbas
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.93
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 5, 2016
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
6 psl.

Susiję darbai

Fermentų panaudojimas maisto pramonėje

Chemija Prezentacija silvija_mat
Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios reacijos nevyktų arba vyktų labai lėtai ir gyvasis...

Tešlos biocheminiai procesai

Chemija Prezentacija 2012 m. ievavit
Pastaraisiais metais stebimos naujos vartotojų poreikių ir produktų pasirinkimo tendencijos: vis dažniau pirmenybė teikiama sveiko ir saugaus maisto produktams.

Jonų pernašos ypatumų tyrimas

Chemija Laboratorinis darbas 2015 m. kamile191
Darbo tikslas Ištirti jonų judėjimą elektriniame lauke. Nustatyti katijonų ir anijonų pernašos skaičius. Tiriama elektros pernaša dėl neorganinės ar organines

Maisto priedai

Chemija Prezentacija b.zubyte
Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes ar pridėti...

Gliukozės nustatymas maisto produktuose

Chemija Laboratorinis darbas aurum9
Teorinis įvadas Gliukozė -  balta, skaidri kristalinė medžiaga, gerai tirpstanti vandenyje. Jos molekules jungia daug vandenilinių jungčių, todėl kaitinama gliukozė nevirsta dujomis, o...