Grūdų cheminės sudėties ir technologinių savybių nustatymas
13 psl. / 2418 žod.
Ištrauka
Laboratorinis darbas Nr. 1
„KVIEČIŲ RODIKLIŲ NUSTATYMAS“
Tyrimo objektas: grūdai nr. 42 .
- GRŪDŲ KVAPO IR SPALVOS NUSTATYMAS
Darbo tikslas: Kviečių grūdų spalvos ir kvapo nustatymas.
Įranga:
- laboratorinis malūnas;
- laboratorinės svarstyklės, kuriomis galima sverti ± 0,1 g tikslumu;
- 500 cm3 dėžutė su dangteliu;
- 100 cm3 Erlenmejerio kolba su šlifu;
- 200–250 cm3 lėkštelė;
- vielinis sietas, kurio akučių dydis 0,6 mm;
- rūšiavimo lentelė;
- mentelė;
- šildymo prietaisas grūdams pašildyti iki 40 °C temperatūros.
Turinys
- Turinys
- 1. Grūdų kvapo ir spalvos nustatymas;
- 2. Drėgnumo nustatymas;
- 3. Grūdų (varpinių) priemaišų klasifikavimas ir nustatymas;
- 4. Vizualinis kviečių grūdo skersinio pjūvio tyrimas;
- 5. Stambumo nustatymas pagal 100 grūdų masę.
Reziumė
- Autorius
- lauritute2
- Tipas
- Laboratorinis darbas
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €2.29
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Rgp 26, 2018
- Publikuotas
- 2016 m.
- Apimtis
- 13 psl.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Grūdai bei jų įvairovė
Maisto technologija
Referatas
2015 m.
lauraanor
Jogurto rūgštingumo nustatymas
Maisto technologija
Referatas
2012 m.
ruby24
Plikytos tešlos kepinių technologiniai bandymai, sudarant TVASVT planą ir būtinąsias veiklos programas
Maisto technologija
Laboratorinis darbas
2012 m.
ruby24
Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija
Maisto technologija
Prezentacija
svajūnė
Mėsos šviežumo nustatymas
Maisto technologija
Prezentacija
lifketa
Grūdų sudėties, savybių kitimo ir vertės analizė
Maisto technologija
Kursinis darbas
2014 m.
rozytedovy
Avienos dešrelių su kanapių sėklų išspaudomis kūrimas ir fizikinių cheminių rodiklių bei juslinių savybių įvertinimas
Maisto technologija
Diplominis darbas
2020 m.
dzastyna