Pneumatinių cilindrų valdymas

4 psl. / 511 žod.

Ištrauka

Darbo tikslas:

Susipažinti su vienkrypčio ir dvikrypčio pneumatinio cilindro valdymo principais ir išbandyti jų tiesioginio ir netiesioginio valdymo schemas.

Darbo užduotis:

Susipažinti su pneumoautomatikos elementų (cilindrų, valdymo mygtukų, kelio jungiklių, skirstytuvų, srauto ir slėgio reguliatorių) konstrukcija, veikimo principu, paskirtimi. Parinkti reikiamus elementus, sujungti stende pneumatines schemas ir išbandyti vienkrypčio cilindro tiesioginį ir netiesioginį valdymą. Parinkti reikiamus elementus, sujungti stende pneumatines schemas ir išbandyti dvikrypčio cilindro tiesioginį ir netiesioginį valdymą.


Reziumė

Autorius
gretagsta
Tipas
Laboratorinis darbas
Dalykas
Inžinerija
Kaina
€1.93
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 9, 2019
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
4 psl.

Susiję darbai

Miesto procesų valdymas. Trakų miestas

Inžinerija Referatas 2011 m. mangustus
Trakai yra Lietuvos turizmo simbolis, panašiai kaip Venecija Italijoje ar Sankt Peterburgas Rusijoje. Lygiai taip pat Trakai yra buvę valstybės valdovų rezidencija, miestas...

Ekstremalių situacijų valdymo planas

Inžinerija Tyrimas 2014 m. pizdec117
UAB „STATYK NAMUS“ apskaičiavus galimas rizikas, nustatyta, kad didžiausią riziką kelias galimas gaisras, uraganas, viesulas, škvalas arba labai smarki audra. Taip pat galimas...

Akimis valdomi automobiliai

Inžinerija Prezentacija 2013 m. inesa10
Pateiktis apie akimis valdomus automobilius. Darbe pateikiami tokio prietaiso pavyzdžiai, jų valdymas, transporto priemones sudaranti technika, privalumai ir trūkumai.