Neurologinės kineziterapijos profesinės veiklos praktika

9 psl. / 1494 žod.

Ištrauka

Gemma – tai Vilniaus centre įsikūręs fizinės medicinos ir reabilitacijos centras bei sveikatingumo mokykla, siūlanti savo pacientams reabilitacinių paslaugų kompleksą, kuris padės greičiau atsistatyti po traumų, pamiršti nugaros skausmus, blogą nuotaiką, nemigą, padės atsikratyti streso, mokys sveikos gyvensenos filosofijos. Ypatingas dėmesys čia skiriamas mažiesiems pacientams ir jų tėveliams, bei būsimoms mamoms. Centre dirba patyrusių profesionalų komanda, naudojamos pažangios reabilitacinės priemonės bei fizinės terapijos procedūros. Reabilitacijos centro tikslas yra tapti patarėju ir pirmuoju pagalbininku pacientams, turintiems atramos ir judėjimo aparato bei nervų sistemos sutrikimų ir norintiems sveikai gyventi bei tausoti savo kūną.

Centro veiklos koncepcija: išskirtinis individualus dėmesys ir reabilitacijos priemonių parinkimas kiekvienam žmogui. Centro specialistai suteikia kokybiškas paslaugas ir siekia geriausių rezultatų, moko sveikos gyvensenos organizuojant paskaitų ir seminarų ciklus.


Turinys

  • TURINYS
  • I. ĮVADAS3
  • II. IŠSAMI ATASKAITA APIE PACIENTO TYRIMĄ IR KINEZITERAPIJOS PROCEDŪRŲ TAIKYMĄ6
  • III. SAVIANALIZĖ9

Reziumė

Autorius
dieviskai
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Medicina
Kaina
€2.70
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 23, 2016
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
9 psl.

Susiję darbai

Pediatrinės kineziterapijos profesinės veiklos praktika

Medicina Praktikos ataskaita 2014 m. dieviskai
Kineziterapija – tai viena pagrindinių reabilitacijos priemonių, skirta gydyti, grąžinti, kompensuoti vaikų ir suaugusiųjų prarastas judėjimo funkcijas, stiprinti ir palaikyti sveikatą, vykdyti ligų,...