Aprūpinimo maisto praktikos ataskaita.

19 psl. / 2736 žod.

Ištrauka

Dietistas -  kvalifikuotas, socialiai, ekonomiškai atsakingas, į praktinę veiklą orientuotas dietetikos specialistas, gebantis kūrybingai ir atsakingai taikyti mitybos mokslo principus nuolat kintančioje nacionalinėje ir tarptautinėje aplinkoje.

Praktikos metu su dietisto darbu susipažinau ir studijų metu įgytas žinias pritaikiau Klaipėdos sutrikusio vystymo kūdikių namuose.

Praktikos tikslas – ugdyti dietistų gebėjimus atsakingai vykdyti pacientų/klientų maitinimosi priežiūrą, ir efektyviai užtikrinti tinkamą paciento/kliento aprūpinimą maistu.

Praktikos uždaviniai:  Susipažinti su maisto gamybą, technologinėmis kortelėmis, mokėti jas sudaryti, suskirstyti pagal naudingumą organizmui. Susipažinti su virtuvine įranga, RVASVT sistema, teisiniais aktais reglamentuojančiais virtuvės ir jos darbuotojų higieną ir tinkamą darbą


Turinys

  • 1. ĮVADAS
  • 2. ĮSTAIGOS APRAŠYMAS.
  • 3. ANALIZĖ.
  • 3.1 TECHNOLOGINĖS KORTELĖS
  • 3.2 TECHNOLOGINIŲ KORTELIŲ SUSKIRSTYMAS PAGAL NAUDINGUMĄ ORGANIZMUI
  • 3.3 VIRTUVĖS ĮRANGA REIKALINGĄ VIEŠĄJAM MAITINIMUI, TINKAMAM IR HIGIENIŠKAM DARBUI.
  • 3.4 RVASVT
  • 3.5 SAVĘS VERTINIMAS
  • 4. LITERATŪROS SĄRAŠAS
  • 5. PRIEDAI

Reziumė

Autorius
aur.joksiene
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Medicina
Kaina
€2.70
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 5, 2019
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
19 psl.

Susiję darbai

Vidaus ligų praktikos ataskaita

Medicina Praktikos ataskaita 2015 m. dieviskai
Praktikos ataskaita, paciento ištyrimas ir analizė. Kineziterapijos procedūrų taikymas. Reabilitacija.

Aprūpinimo maistu praktikos ataskaita

Medicina Prezentacija 2019 m. aur.joksiene
Esminis veiksnys išvengti ligų ir atkurti sveikatą yra tinkamas maitinimasis. Visi asmenys: ir sveikieji ir sergantieji suaugusieji, pagyvenusieji bei vyresnio amžiaus – turi...