Praktikos maitinimo įmonėje ataskaita

13 psl. / 1809 žod.

Ištrauka

1.Techniniai ir teisiniai dokumentai reglamentuojantys įmonės steigimą

Steigiant naują įmonę, uždarąją akcinę bendrovę, būtina žinoti, kokie UAB steigimo dokumentai yra reikalingi ir kam juos reikia pateikti. UAB „Apskaita AG“ specialistai šiuos dokumentus pildo arba prašo iš klientų, kai užsakoma įmonės steigimo paslauga.

Kokie gi dokumentai yra reikalingi steigiant UAB?

  1. Įmonės pavadinimo registracijos pažymėjimas. Prieš steigiant įmonę būtina užpildyti VĮ REGISTRŲ CENTRAS JAR-5 formą, dėl laikino įtraukimo į juridinių asmenų registrą. JAR-5 forma nustato ir būsimos UAB pavadinimą. Pavadinimas turi būti unikalus. Per 1 darbo dieną išrašoma pažyma apie įtraukimą į juridinių asmenų sąrašą ir pavadinimo rezervavimą.

Turinys

  • ĮVADAS
  • 1. Techniniai ir teisiniai dokumentai reglamentuojantys maitinimo įmonės steigimą ir veiklą
  • 2. Technologinių dokumentų ir naujų patiekalų kūrimo įforminimo tvarka
  • 3. Maisto kokybės ir saugos valdymo sistema įmonėje
  • 4. Saugaus ir kokybiško produkto gamybos technologijos patiekalų gamyboje
  • 5. Įmonės valdymo struktūra bei darbuotojų pareigybinės instrukcijos
  • 6. Finansinis-ekonominis įvertinimas
  • IŠVADOS
  • LITERATŪRA IR KITI INFORMACIJOS ŠALTINIAI

Reziumė

Autorius
landofchoice
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€2.70
Lygis
Universitetas
Publikuotas
Bir 25, 2019
Apimtis
13 psl.
Įvertinimas

Susiję darbai

Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"

Maisto technologija Praktikos ataskaita soon22
UAB "Judex"- moderni šaldytų maisto produktų gamybos įmonė. Veiklą pradėjusi 1995-aisiais metais, įmonė sėkmingai ir užtikrintai dirba Lietuvos ir užsienio rinkose. Bendrovėje, įsikūrusioje...

VĮ „PIENO TYRIMAI“ praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita soon22
Laboratorijos patalpos: Laboratorija turi patalpas, skirtas mėginiams ir tyrimams, ir bendrąsias patalpas, kurios yra atskirtos. Patalpos, skirtos mėginiams ir tyrimams: Laikoma gera praktika...

Maisto kokybės ir saugos praktikos ataskaita

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Duona – kepiniai iš ruginių, kvietinių, kvietruginių miltų, jų mišinių ir/arba kitų grūdų produktų tešlos, kuri maišoma, formuojama, purenama, kildoma mielėmis ir pieno...

Praktikos ataskaita UAB "Alkava"

Maisto technologija Praktikos ataskaita 2014 m. ruby24
Šios praktikos tikslas buvo susipažinti su šios įmonės veikla, priemonėmis, įrengimais, pamatyti ir mokėti jais saugiai dirbti; susipažinti su darbuotojų darbo aplinka ir...

Plovimai ir dezinfekcija maisto įmonėje

Maisto technologija Referatas 2019 m. milda.pa
    Valymo tikslas yra pašalinti nešvarumus, taip pat ir gamybos atliekas, bei bakterijas. Nešvarumai lieka ant paviršiaus ir laikosi dėl stiprios sukibimo jėgos,...