AB „Kauno alus“ IV praktikos ataskaita

34 psl. / 5830 žod.

Ištrauka

Darbo aktualumas: praktika buvo pasirinkta atlikti AB “Kauno alus” imonėje. Todėl praktikos metu buvo stengiamasi kuo daugiau sužinoti apie įmonę. Pritaikyti įgytas žinias praktikos metu

Darbo problema: AB „Kauno alus“ veikla, jos tobulėjimas.

Darbo tiklsas: Įgijus savarankiškos profesinės veiklos įgudžių išanalizuoti maisto pramonės įmonės veiklą.

Darbo uždaviniai:

  1. gebėti  išanalizuoti bendrą įmonės charakteristika;
  2. gebėti atlikti maisto pramonės įmonės SSGG analizę;
  3. gebėti aprašyti maisto pramonės įmonės valdymo analizę;
  4. gebėti išanalizuoti gamybos proceso organizavimą;
  5. gebėti atlikti  marketingo veiklos analizes;
  6. gebėti identifikuoti maisto pramonės įmonės veiklos problemas ir numatyti jų sprendimo būdus.

Darbo objektas: AB „Kauno alus“ įmonė.

Darbo apimtis: darbą sudaro: 35 lapai, keturi paveikslėliai, dvi lenteles


Turinys

  • ĮVADAS6
  • 1. BENDRA ĮMONĖS CHARAKTERISTIKA7
  • 1.1. AB „Kauno alus“ įsteigimo istorija7
  • 1.2. Juridinis tipas8
  • 1.3. Įmonės veiklos aprašymas ir veiklos rūšys9
  • 1.4. Svarbiausi įvykiai10
  • 1.5. Darbuotojų statistiniai dauomenys10
  • 2. ĮMONĖS VERSLO APLINKOS ANALIZĖ11
  • 2.1. Išorinė aplinka11
  • 2.1.1. Politinė- teisinė aplinka11
  • 2.1.2. Ekonominė aplinka11
  • 2.1.3 Socialinė- kultūrinė aplinka13
  • 2.1.4. Technologinė aplinka14
  • 2.1.5. Gamtinė aplinka15
  • 2.2. Vidinė aplinka16
  • 2.2.1. Tiekėjai16
  • 2.2.2. Konkurentai17
  • 2.2.3. Vartotojai18
  • 2.2.4. AB „Kauno alus“ SSGG analizė18
  • 3. ĮMONĖS VALDYMO ANALIZĖ20
  • 3.1. Planavimo funkcija20
  • 3.1.1. Ilgalaikiai planai20
  • 3.1.2. Trumpalaikiai planai20
  • 3.1.3. Įmonės strategija ir vertybės21
  • 3.2. Organizavimo funkcija21
  • 3.3. Organizacinė valdymo struktūra23
  • 3.4. Vadovavimo funkcija24
  • 3.4.1. Darbuotojų skatinimo priemonės24
  • 3.4.2. Vadovavimo stilius25
  • 3.4.4. Komandinis darbas ir komunikacijos procesas įmonėje25
  • 3.5. Kontrolės funkcija25
  • 4. GAMYBOS PROCESO ORGANIZAVIMAS25
  • 4.1. Alaus gamybos technologinis process25
  • 5.MARKETINGO VEIKLOS ANALIZĖ29
  • 5.1. Prekių asortimentas29
  • 5.2. Prekių paskirstymo kanalai29
  • 5.3. Rėmimas30
  • 6. ĮMONĖS VEIKLOS TOBULINIMO GALIMYBĖS30
  • IŠVADOS IR REKOMENDACIJOS30
  • INFORMACIJOS ŠALTINIAI31

Reziumė

Autorius
benota
Tipas
Praktikos ataskaita
Dalykas
Vadyba
Kaina
€3.90
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 24, 2020
Publikuotas
2013 m.
Apimtis
34 psl.

Susiję darbai

Gamybinės praktikos ataskaita UAB „TLB“

Vadyba Praktikos ataskaita 2010 m. bynkis
Įvadas Šiandien turbūt nerastume verslo atstovo, teigiančio, kad įmanoma konkuruoti ir efektyviai išnaudoti išteklius, nenaudojant informaciniu sistemų ir naujausių IT sprendimų. Šiandieninės informacinės...

Baigiamoji praktikos ataskaita UAB “Eurokos”

Vadyba Praktikos ataskaita 2013 m. honey
Baigiamoji praktika yra svarbi prekybos vadybos studijų programos dalis. Praktikos metu studentai panaudoja studijų metu įgytas teorines žinias ir įgauna naudingos patirties. Šią...

Praktikos ataskaita UAB "Maxima LT" padalinyje

Vadyba Praktikos ataskaita 2012 m. svajūnė
Darbo aktualumas. Maxima LT, UAB didžiausias mažmeninės prekybos tinklas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Tai didžiausia lietuviško kapitalo įmonė ir didžiausias darbdavys Baltijos šalyse....

Įvadinės informacijos struktūrų praktikos ataskaita

Vadyba Praktikos ataskaita 2019 m. denim
Temos aktualumas. Kiekvienoje įmonėje bei versle siekiant tikslingo, operatyvaus bei našaus darbo, būtina smulkiai susipažinti ir įsisavinti paslaugų, prekių bei organizuojamų veiklų sistemą....