Ekonomika ir verslas / Vadyba

Profesinės praktikos analizė “Kempinski hotel cathedral square” viešbutyje

1 atsiliepimas
Autorius:
Profesinę svetingumo praktiką atlikau5 žvaigždučių viešbutyje „KempinskiHotelCathedralSquare“ Vilniuje, šalia Katedros aikštės. Šis viešbutis yra prabangiausias Lietuvoje, o galbūt ir visose Pabaltijo šalyse. Jame yra 96 kambariai, įskaitant 13 erdvių ir prabangių apartamentų, stilingas restoranas „Telegrafas“ ir baras „Le Salom andLounge“, daugiau kaip 600 kvadratinių metrų konferencijų ir susitikimų erdvės, sveikatingumo klubas ir SPA su vidaus baseinu, sauna ir garine pirtimi.
Praktikos trukmė – 12 savaičių. Praktika truko nuo 2013 m. kovo 25 d. iki 2013 m. birželio 14d. Pirmąsias 6 savaites praktiką atlikau viešbučio maitinimo padalinyje, likusias 6 savaites – viešbučio ūkio, svečių priėmimo ir apgyvendinimo padaliniuose.
Praktikos tikslas -įtvirtinti ir taikyti įgytas žinias ir įgūdžius praktikoje, ugdyti gebėjimus savarankiškai dirbti svetingumo srityje.
Praktikos uždaviniai:
• susipažinti su įmone, jos valdymo struktūra;
• išanalizuoti maitinimo padalinio sudėtį;
• įvertinti maitinimo įmonės interjerą, aplinką, muziką, klientų priėmimą.
• išanalizuoti ūkio tarnybos struktūrą, pagrindinius darbo principus, susipažinti su darbuotojų pareiginiais nuostatais, asmens higienos reikalavimais;
• išanalizuoti gyvenamųjų patalpų valymą;
• susipažinti su skalbinių apskaita, skalbimo organizavimu;
• susipažinti su svečių apgyvendinimo ciklu.
Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
4716 žodžiai (-ų)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Turinys

  • Įvadas4
  • 1. BENDROSIOS PRAKTIKOS UŽDUOTYS5
  • 1.1. Įmonės charakteristika5
  • 1.2. Viešbučio maitinimo padaliniai6
  • 2. PRAKTIKA VIEŠBUČIO ŪKIO SKYRIUJE8
  • 2.1. Ūkio tarnybos8
  • 2.2. Gyvenamųjųpatalpų valymas9
  • 2.3. Skalbinių apskaita, skalbimo organizavimas11
  • 3. PRAKTIKOS UŽDUOTYS MAITINIMO PADALINYJE12
  • 3.1. Prekybos ir pobūvių salių interjeras12
  • 3.2. Maitinimo įmonių muzikinis fonas12
  • 3.3. Maitinimo įmonėje naudojamų indų, įrankių, stalo aptiesalų ir prekybinės įrangos analizė13
  • 3.4. Viešbučio restorano patiekalų ir gėrimų valgiaraštis13
  • 3.5. Aptarnavimo organizavimas pagrindiniame viešbučio restorane14
  • 3.6. Pusryčių organizavimas14
  • 3.7. Pusryčių bufeto privalumai ir trūkumai15
  • 3.8. Pietų patiekimo organizavimas16
  • 3.9. Vakaro meto aptarnavimo organizavimas16
  • 3.10. Viešbučio baras16
  • 3.11. Pobūvių organizavimas maitinimo įmonėje17
  • 3.12. Patiekalų ir gėrimų pristatymo į viešbučio kambarius organizavimas19
  • 4. PRAKTIKA SVEČIŲ PRIĖMIMO IR APGYVENDINIMO TARNYBOJE20
  • IŠVADOS21
  • SIŪLYMAI21

Skaitytojų atsiliepimai

tik darbą įsigijusių klientų įvertinimai
-
, 2016-04-13

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Profesinės veiklos praktika:  “LŽUŪ” struktūrinis padalinys „LŽUŪ mokomasis ūkis“
Praktikos ataskaita Profesinės veiklos praktika: “LŽUŪ” struktūrinis padalinys „LŽUŪ mokomasis ūkis“

Lietuvos žemės ūkio universiteto Mokomasis Ūkis (toliaus – Ūkis) įkurtas 1992 metais kaip ūkiskaitinis padalinys.

Baigiamoji profesinės veiklos praktika UAB “Termomontažas”
Praktikos ataskaita Baigiamoji profesinės veiklos praktika UAB “Termomontažas”

Baigiamoji profesinės veiklos praktika buvo atlikta nuo 2013 sausio 28 dienos iki 2013 gegužės 3 [...]

UAB “Alanta” paslaugų technologinė analizė
Kursinis darbas UAB “Alanta” paslaugų technologinė analizė

Turizmas – [...]

Pasirinktos organizacijos elektroninio pardavimų kanalo analizė (“Parfum express”)
Referatas Pasirinktos organizacijos elektroninio pardavimų kanalo analizė (“Parfum express”)

- Pateikite trumpą organizacijos veiklos aprašymą. - Nustatykite: 1. Ar organizacija elektroninius pardavimus vykdo tik per [...]

Gamybos proceso analizė UAB “Tandemus”
Diplominis darbas Gamybos proceso analizė UAB “Tandemus”

Pasaulio rinkose mediena gerokai brango. Lietuvoje medienos apdirbimo pramonės šaka toliau vystosi ir auga. Pagrindinis būdas [...]

Kontrolės sistemos analizė UAB “X”
Referatas Kontrolės sistemos analizė UAB “X”

ŠIS BAIGIAMASIS DARBAS KLASIFIKUOJAMAS KAIP REFERATAS, NES ANTRA DARBO DALIS ŠIUO METU NEBEAKTUALI. [...]

“X” įmonės darbuotojų motyvacijos ir kūrybiškumo praktinis aspektas
Diplominis darbas “X” įmonės darbuotojų motyvacijos ir kūrybiškumo praktinis aspektas

pasirinkta tema UAB „Z“ įmonės produktų pardavimo paskirstymo efektyvumas yra aktuali. Darbo tikslas – ištirti [...]

UAB “x” atliktos praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita UAB “x” atliktos praktikos ataskaita

Praktikos darbo ataskaitą sudaro dvi dalys, pirmoje iš jų stengiamasi apžvelgti bei įvertinti bendrą įmonės [...]

Kontrolės valdymas viešbutyje “Jūratė”
Kursinis darbas Kontrolės valdymas viešbutyje “Jūratė”

Darbo tikslas – ištirti viešbučio “Jūratė” kontrolės valdymo sistemą. Norint įgyvendinti užsibrėžtą tikslą reikia atlikti šiuos [...]

UAB “X” veiklos rezultatų ir juos įtakojančių veiksnių analizė
Tyrimas UAB “X” veiklos rezultatų ir juos įtakojančių veiksnių analizė

Tinkamai panaudoti analizės būdai teikia objektyvius analizuojamos įmonės veiklos rezultatus, kurie gali būti įmonės veiklos [...]

Praktikos ataskaita UAB “Mažeikių nafta”
Praktikos ataskaita Praktikos ataskaita UAB “Mažeikių nafta”

Istorija 1964 m. buvusiosios Tarybų Sąjungos valstybinis Naftos ir chemijos komitetas pradėjo svarstyti naftos [...]

UAB “Aukso gijos” teisinės aplinkos analizė
Referatas UAB “Aukso gijos” teisinės aplinkos analizė

Brangakmeniai ir taurieji metalai yra tobuliausių elementų įsikūnijimas iš visų esamų gamtoje. Profesionalo ranka suteikia [...]

AB “Apranga” išorinės aplinkos analizė
Referatas AB “Apranga” išorinės aplinkos analizė

“Aprangos“ grupė – mažmeninės prekybos lyderė Baltijos šalyse, užimanti 35% Lietuvos drabužių parduotuvių rinkos. 2003-ųjų [...]

“Vilniaus duona” išorinės aplinkos analizė
Referatas “Vilniaus duona” išorinės aplinkos analizė

Išsamus ir geras darbas. [...]

AB “Malsena” marketingo komplekso elementų analizė
Referatas AB “Malsena” marketingo komplekso elementų analizė

Šiandieninėje verslo literatūroje vis daugiau kalbama apie gamybos marketingą, kadangi gamybos sfera yra viena perspektyviausių [...]