Fermentų panaudojimas maisto pramonėje

18 skaidr.

Ištrauka

Fermentas – baltiminis katalizatorius, pagreitinantis gyvajame organizme vykstančias chemijas rekcijas tukstančius kartų. Be fermentų šios reacijos nevyktų arba vyktų labai lėtai ir gyvasis organizmas negalėtų egzistuoti.Veikdami tam tikru nuseklumu, fermentai katalizuoja šimtus daugiastadijinių reakcijų, kurių metu:Skaidomos maisto medžiagosKaupiama ir transpormuojama energijaIš paprastų molekulių sintetinamos mikromolekulės


Reziumė

Autorius
silvija_mat
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Chemija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 10, 2014
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
18 skaidr.

Susiję darbai

Maisto prekių cheminė sudėtis

Chemija Referatas 2010 m. studentas151
Tyrimo objektas: Maisto prekių cheminė sudėtis. Cheminės sudėties analizė. Referato tikslas: Išanalizuoti chemine sudėtį maisto prekėse. Pažiūrėti kokia yra cheminė maisto sudėtis. Referato...

Maisto priedai

Chemija Prezentacija b.zubyte
Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes ar pridėti...

Alkanų panaudojimas pramonėje

Chemija Referatas 2015 m. sanna
Alkanų cheminė sudėtis išreiškiama bendrąja formule CnH2n+2. Kiekvienas sotusis angliavandenilis nuo gretimo eilės nario skiriasi viena metileno CH2 grupe. Tokios panašios struktūros medžiagos...