Bioflavonoidai
34 skaidr.
Ištrauka
Pirmas bioflavonoidus atrado Nobelio premijos laureatas Albert Szent-Györgyi 1930 metais, kaip augalų pigmentus, kurie yra artimoje sąjungoje su vitaminu C. Kartu vitaminas C ir bioflavonoidai suteikia antioksidacinę apsaugą augalams ir padeda atsilaikyti prieš įvairius aplinkos pokyčius – vėjų kaitą, lietų, temperatūros kaitą ir saulės spindulių poveikį.
Turinys
- Bioflavonoidai
- Kam bioflavonoidai reikalingi žmogui?
- Laisvieji radikalai, jų neutralizavimas
- Flavonoidų apibrėžimas, poveikis sveikatai
- Kuriuose augaluose daugiausiai flavonoidų
- Antocianinai, jų poveikis sveikatai, technologinės savybės
- Šiuo metu naudojami antocianinai-dažikliai
- Rutina, jo veikimas
- Rutino ir askorbo rūgšties derinys
- Kvercetinas
- Katechinai
- Bioflavanoidų panaudojimas maisto produktuose
Reziumė
- Autorius
- bleir
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Biologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Lap 25, 2014
- Publikuotas
- 2010 m.
- Apimtis
- 34 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų