Kita / Kulinarija

Švedų ir norvegų nacionalinių virtuvių kanonas

0 atsiliepimų
Autorius:

Naudojamų produktų vietinė kilmė
Senųjų tradicijų laikymasis patiekalo gamyboje
Išskirtinumas, originalumas (pagal H. Bloomą)
Sotumas, maistingumas

Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
18 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Nacionalinė Kroatijos virtuvė
Referatas Nacionalinė Kroatijos virtuvė

Virtuvė (arba kulinarinė tradicija) - maisto gaminimo tradicijų visuma, būdinga tam tikram regionui ar tam [...]

Itališka virtuvė ir jos populiarumas Lietuvoje
Prezentacija Itališka virtuvė ir jos populiarumas Lietuvoje

žItalija žEtiketas žPica Lietuvoje žPopuliariauios picerijos Telšiuose žPopuliariausios picerijos Lietuvoje žReceptai [...]

Norvegija
Prezentacija Norvegija

PATRAUKLIAUSIOS TURIZMO VIETOSTrolio liežuvisNordkapasVoringfossen krioklysKjerago akmuoSakyklos uolaBriksdalio ledynas„Septynios [...]

Prancūzų virtuvė
Prezentacija Prancūzų virtuvė

Prancūzų virtuvė pasaulyje garsėja kaip viena elegantiškiausių ir rafinuočiausių virtuvių. Prancūzų virtuvėje didelis dėmesys teikiamas ne [...]

Japoniška virtuvė
Prezentacija Japoniška virtuvė

Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių, paplitusi Japonijoje ir susiformavusi per ilgametę istoriją.

Turizmo infrastruktūra Norvegijoje
Referatas Turizmo infrastruktūra Norvegijoje

Pasirinkau Norvegiją, nes tai yra šalis išsiskirianti savo gamta. Norvegija kiekvieną turistą sužavės savo fiordais [...]

Norvegijos nacionaliniai bendravimo ypatumai
Prezentacija Norvegijos nacionaliniai bendravimo ypatumai

Norvegija yra Skandinavijos pusiasalio vakarų pusėje. 70% Norvegijos ploto yra netinkamas gyvenimui, kadangi ten yra [...]

Portugalijos virtuvė
Referatas Portugalijos virtuvė

Portugalija yra šalis labiausiai į šiaurės vakarus nutolusi Europos valstybė, esanti lberijos pusiasalyje. Vakaruose ir [...]

Amerikietiška virtuvė
Prezentacija Amerikietiška virtuvė

Amerikietiška virtuvė – viena iš vakarietiškos užjūrio virtuvės, kurios tradicijos paplitusios Jungtinėse Amerikos Valstijose bei jos kaimyninėse šalyse. Šiaurės [...]

Japonijos virtuvė
Prezentacija Japonijos virtuvė

1.Kas yra Japonijos virtuvė2. Japoniškos virtuvės specifika2.1. Maisto patiekimo principai3. Maisto kultūra [...]

Estijos virtuvė
Prezentacija Estijos virtuvė

Pagal maisto ruošimo technologiją (dažniausiai virti patiekalai) ir ingredientus estų virtuvė panaši į suomių virtuvę [...]

Britų virtuvė
Prezentacija Britų virtuvė

Britų virtuvė yra labai paprasta ir kiekvienam prieinama. Šiame projektiniame darbe yra surinkti keli patiekalai [...]

Aukštaičių virtuvė
Prezentacija Aukštaičių virtuvė

Aukštaĩčių virtùvė – didžiosios etninės lietuvių dalies, gyvenančios į rytus nuo linijos Vegeriai-Raseiniai, į pietus nuo [...]

Tailando virtuvės technologinė programa
Diplominis darbas Tailando virtuvės technologinė programa

Tailando virtuvė – tai keleto šalia esančių kitų kultūrų maišymosi atspindys. Maisto įvairovę nulėmė esančių [...]

Žemaitijos nacionalinio parko renginių poreikio analizė
Kursinis darbas Žemaitijos nacionalinio parko renginių poreikio analizė

Temos aktualumas: Tauta savo tradicijomis, papročiais, kultūra kuria valstybės, krašto istoriją. Dabarties kultūra glaudžiai siejasi [...]