Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje

13 skaidr.

Ištrauka

Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia papildomą teigiamą fiziologinį efektą žmogaus organizmui ir turi tai patvirtinantį ženklą etiketėje. Tai produktai, praturtinti fiziologiškai vertingais ingredientais, iš kurių pagal medicinines rekomendacijas yra pašalintos kai kurios jų sudedamosios dalys, kuriuose kai kurios sudedamosios dalys yra pakeistos kitomis, žmogaus sveikatai naudingesnėmis medžiagomis.


Reziumė

Autorius
sssandrute
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 30, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
13 skaidr.

Susiję darbai

Sviesto mikrobiologija gamybos ir laikymo metu

Maisto technologija Referatas 2011 m. giedraaa3
Sviesto gedimas: Svieste vyksta mikrobiologiniai ir grynai cheminiai procesai. Iš mikrobiologinių energingiausiai vyksta aerobiniai procesai, todėl greičiausiai pakinta sviesto paviršius. Anaerobiniai procesai būna...

Cukrus, jo gamyba

Maisto technologija Referatas inga kononovaite
Pirmiausia cukrų pradėta išgauti iš cukranendrių (saccharum officinarum). Žolės, iš kurių išsivystė cukranendrės, kildinamos iš keleto Ramiojo vandenyno salelių, tarp jų – Polinezijos...

Makaronų gamybos mašinos

Maisto technologija Referatas 2010 m. rasa13
Makaronai - vienas svarbesnių maisto produktų, jie gaminami iš miltų (dažniausiai kviečių, bet galimi ir kiti variantai) ir vandens bei kitų papildomų produktų...