Kita / Kulinarija

Japonijos virtuvė

0 atsiliepimų
Autorius:

1.Kas yra Japonijos virtuvė
2. Japoniškos virtuvės specifika
2.1. Maisto patiekimo principai
3. Maisto kultūra
3.1. Japonų maistas
3.2. Valgymo papročiai
4. Japonija – tekančios saulės šalies kultūra
5. Tradiciniai patiekalai

Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
15 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Japoniška virtuvė
Prezentacija Japoniška virtuvė

Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių, paplitusi Japonijoje ir susiformavusi per ilgametę istoriją.

Itališka virtuvė ir jos populiarumas Lietuvoje
Prezentacija Itališka virtuvė ir jos populiarumas Lietuvoje

žItalija žEtiketas žPica Lietuvoje žPopuliariauios picerijos Telšiuose žPopuliariausios picerijos Lietuvoje žReceptai [...]

Prancūzų virtuvė
Prezentacija Prancūzų virtuvė

Prancūzų virtuvė pasaulyje garsėja kaip viena elegantiškiausių ir rafinuočiausių virtuvių. Prancūzų virtuvėje didelis dėmesys teikiamas ne [...]

Tailando virtuvės technologinė programa
Diplominis darbas Tailando virtuvės technologinė programa

Tailando virtuvė – tai keleto šalia esančių kitų kultūrų maišymosi atspindys. Maisto įvairovę nulėmė esančių [...]

Maitinimo paslaugų vadyba: Vokietijos ir Japonijos turistų grupių maitinimas
Referatas Maitinimo paslaugų vadyba: Vokietijos ir Japonijos turistų grupių maitinimas

Tikslas: supažindinti su Vokietijos ir Japonijos gyventojų mitybos ypatumais bei pasiūlyti alternatyvas dviejų turistų grupių [...]

Portugalijos virtuvė
Referatas Portugalijos virtuvė

Portugalija yra šalis labiausiai į šiaurės vakarus nutolusi Europos valstybė, esanti lberijos pusiasalyje. Vakaruose ir [...]

Švedų ir norvegų nacionalinių virtuvių kanonas
Prezentacija Švedų ir norvegų nacionalinių virtuvių kanonas

Naudojamų produktų vietinė kilmėSenųjų tradicijų laikymasis patiekalo gamybojeIšskirtinumas, originalumas (pagal H. Bloomą)Sotumas [...]

Amerikietiška virtuvė
Prezentacija Amerikietiška virtuvė

Amerikietiška virtuvė – viena iš vakarietiškos užjūrio virtuvės, kurios tradicijos paplitusios Jungtinėse Amerikos Valstijose bei jos kaimyninėse šalyse. Šiaurės [...]

Estijos virtuvė
Prezentacija Estijos virtuvė

Pagal maisto ruošimo technologiją (dažniausiai virti patiekalai) ir ingredientus estų virtuvė panaši į suomių virtuvę [...]

Britų virtuvė
Prezentacija Britų virtuvė

Britų virtuvė yra labai paprasta ir kiekvienam prieinama. Šiame projektiniame darbe yra surinkti keli patiekalai [...]

Aukštaičių virtuvė
Prezentacija Aukštaičių virtuvė

Aukštaĩčių virtùvė – didžiosios etninės lietuvių dalies, gyvenančios į rytus nuo linijos Vegeriai-Raseiniai, į pietus nuo [...]

Nacionalinė Kroatijos virtuvė
Referatas Nacionalinė Kroatijos virtuvė

Virtuvė (arba kulinarinė tradicija) - maisto gaminimo tradicijų visuma, būdinga tam tikram regionui ar tam [...]

Virtiniai ir jų įdarai
Prezentacija Virtiniai ir jų įdarai

Virtinių receptas: Ingredientai: Tešlai: 3 stiklinių kvietinių miltų; 100 mililitrų vandens arba pieno; 2 kiaušinių; 3 [...]

Baletas
Prezentacija Baletas

PowerPoint prezentacija apie baletą. Darbe pristatoma baleto sąvoka, atsiradimas, trumpa Lietuvos baleto istorija.

Ar lietuviai yra tolerantiški?
Rašinys Ar lietuviai yra tolerantiški?

Darbe aptariami Lietuvių tolerancijos aspektai. Aprašomos kelios Lietuvių tolerantiškumo išraiškos.