Vynas, jo įtaka padidintos rizikos žmonių grupėms

20 skaidr.

Ištrauka

Vyno gamyba buvo atrasta ir pradėta taikyti kartu su kitais fermentacijos vyksmais – duonos raugo, sūrių gamyba.Alkoholiniai gėrimai buvo vartojami įvairių civilizacijų ir kultūrų visuomenių (išimtys –Šiaurės Amerikos indėnai ir Ramiojo vandenyno salų gyventojai). Šie gėrimai buvo vertinami kaip maisto priedas arba kaip nuotaikai gerinti skirtas maisto papildas.


Reziumė

Autorius
soon22
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Medicina
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 1, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
20 skaidr.

Susiję darbai

Mikroklimato įtaka žmogaus sveikatai

Medicina Referatas donatak
Aplinka, kurioje gyvename, turi neabejotiną įtaką gyventojų sveikatai. Žmogus savo veikla gali keisti aplinką. Esant neįprastiems fizikiniams, cheminiams ar socialiniams dirgikliams, sutrinka tam...