Kita / Maisto technologija

Miltinė konditerija

0 atsiliepimų
Autorius:

Standartai

•LST 1809:2003/1K:2006 ”Miltiniai konditerijos kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1808:2003/1K:2006 ”Pyrago kepiniai”. Bendrieji reikalavimai. •LST 1189:2003/1K:2006 “Tortai ir pyragaičiai”

Darbo tipas:
Apimtis:
22 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Konditerijos tešlų rūšys
Prezentacija Konditerijos tešlų rūšys

Tikslas - susipažinti su konditerinių tešlų rūšymis, bei patiekalų asortimentais. Plačiau aprašyti sausainių gamybą. Pateikti [...]

Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje
Referatas Asmens higienos ir gamybinės sanitarijos reikalavimai konditerijos pramonėje

Tikslas susipažinti su: asmens higienos reikalavimais ir sveikata (rankų plovimas po kiekvienos operacijos, turėjimas asmens medicininės [...]

Cukrinės konditerijos gaminių technologija
Referatas Cukrinės konditerijos gaminių technologija

Karamelės formavimas ir aušimas. Karameles masė iš tempimo mašinos arba iš minkimo transporterio patenka į [...]

Grūdų ir miltų produktai
Prezentacija Grūdų ir miltų produktai

Grūdai yra pagrindinis žemės ūkio produktas. Jie nevartojami tiesiog maistui, bet yra perdirbami. Iš [...]

Baletas
Prezentacija Baletas

PowerPoint prezentacija apie baletą. Darbe pristatoma baleto sąvoka, atsiradimas, trumpa Lietuvos baleto istorija.

Ar lietuviai yra tolerantiški?
Rašinys Ar lietuviai yra tolerantiški?

Darbe aptariami Lietuvių tolerancijos aspektai. Aprašomos kelios Lietuvių tolerantiškumo išraiškos.

Rekreacijos ir turizmo renginių programa Utenos mieste
Kursinis darbas Rekreacijos ir turizmo renginių programa Utenos mieste

Rekreacijos samprata labai plati. Kiek yra žmonių, tiek ir rekreacijos tipų, nes kiekvienas turi skirtingus [...]

Šilutės rajono kultūros paveldo panaudojimo turizmo plėtrai perspektyvos
Diplominis darbas Šilutės rajono kultūros paveldo panaudojimo turizmo plėtrai perspektyvos

Kultūros paveldas yra ne stabdantis veiksnys, o įkvėpimo šaltinis turizmo paslaugų naujovėms. Baltijos šalių Kultūrinio [...]

Greitumas ir jo lavinimas
Referatas Greitumas ir jo lavinimas

Greitumo samprata 2 Greitumą lemiantys veiksniai 2 Greitumo lavinimas 3 Pratimai 4 Naudota literatūra 5 [...]

Viršsvorį turinčių klientų treniravimas logiškesnis požiūris į treniruotes: antra dalis
Referatas Viršsvorį turinčių klientų treniravimas logiškesnis požiūris į treniruotes: antra dalis

Pratimai, skirti širdžiai ir kraujagyslėms, visada bus kalorijų išeikvojimo pamatas. Tai taip pat akivaizdi būtinybė [...]

Ką jūs manote apie televizijos vaidmenį ugdant visuomenę? Palyginkite skirtingų laidų stilistiką, informatyvumą, profesionalumą
Paruoštukė Ką jūs manote apie televizijos vaidmenį ugdant visuomenę? Palyginkite skirtingų laidų stilistiką, informatyvumą, profesionalumą

Ši kalba skirta dvyliktokų įskaitai, tačiau joje aprašiau nemažai info naudingos ir kitiems darbams. Kalba [...]

Inovacijų reikšmė dalykinio turizmo plėtrai
Diplominis darbas Inovacijų reikšmė dalykinio turizmo plėtrai

Dvidešimtame amžiuje turizmo plėtra tapo vienu iš esminių faktorių ekonomikos augime. Per paskutinįjį šimtmetį [...]

Kaimo turizmo verslo planas Utenos rajone
Verslo planas Kaimo turizmo verslo planas Utenos rajone

Individuali įmonė „Versmė“ ketina užsiimti kaimo turizmo verslu. Šio verslo plano esmė - įsteigti kaimo [...]

Egzotiškos kavos rūšys
Prezentacija Egzotiškos kavos rūšys

Kavos atsiradimo istorija;Įdomūs faktai apie kavą;Egzotiškos kavos rūšys; [...]

Lankytini objektai Telšiuose
Prezentacija Lankytini objektai Telšiuose

8 skaidrės. [...]