Grūdinių kultūrų gamybos technologija
124 skaidr.
Ištrauka
Miltams gaminti malami:kviečiai,rugiai.Rečiau: miežiai, sojos, kukurūzai, avižos, ryžiai, grikiai, žirniai. Malant grūdus gaunami miltai, kurie pagal javų rūšį badinami kvietiniais, ruginiais, miežiniais ir kt.Skirtingai malant gaunami paprasti, šveistiniai, sijoti, kruopiniai miltai;
Reziumė
- Autorius
- svajūnė
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Kov 21, 2016
- Publikuotas
- "Informacijos neturime"
- Apimtis
- 124 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
viosat
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Fermentacinės gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Tradiciniai mėsos gaminiai, gamyba ir produkcijai keliami reikalavimai
Maisto technologija
Kursinis darbas
2012 m.
rasa13
Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje
Maisto technologija
Diplominis darbas
2017 m.
lauritute2
Maisto technologijos studijų programos baigiamoji praktika
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2019 m.
Dalyvė
Maisto technologijų praktikos ataskaita
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
2020 m.
dzastyna