Ne gyvybės draudimo paslaugų analizė

19 skaidr.

Ištrauka

Darbo tikslas – atlikti ne gyvybės draudimo bendrovės teikiamų paslaugų analizę ir įvertinti, kaip keičiantis draudimo rizikoms, keičiasi teikiamos paslaugos sąlygos.

Darbo uždaviniai: Išanalizuoti draudimo bendrovės BTA veiklą; Atlikti ne gyvybės draudimo bendrovės teikiamų paslaugų analizę.

1.Draudimo bendrovė BTA yra Latvijos kapitalo draudimo bendrovė, įsteigta 1993 m. Lietuvoje. Ji viena sparčiausiai augančių draudimo bendrovių. Yra siūlomas platus asortimentas draudimo paslaugų, tokių kaip turto draudimas, nelaimingų atsitikimų draudimas, bendrosios civilinės atsakomybės draudimas, darbuotojų sveikatos draudimas, gyvūnų draudimas ir pan. 2.Kelionės draudimo įmokos sumai stiprią įtaką turi kelionės tikslas ir teritorija. Draudimo bendrovė BTA suteikia galimybę draudėjui pasirinkti iš 5 draudimo variantų. Ši bendrovė pritaiko nuolaidą, proporcingą kelionės draudimo laikui. Geriausia/pigiausia rinktis kelionės tikslą privati/turistinė. Taip pat verta tiksliai nusistatyti į kurią šalį bus keliaujama, nes renkantis draudimą, kuris apima teritoriją „Visas pasaulis“, yra žymiai brangesnis kainos atžvilgiu. Išanalizavus gyventojų turto draudimą paaiškėjo, kad mažiausią poveikį draudimo įmokos sumai turi apsaugos priemonės. Draudimo bendrovė BTA labai akcentuoja gyvenamumą, kadangi nuo jo priklauso darudiminio įvykio tikimybė. Prieš draudžiantis šiuo draudimu verta pasidomėti draudimo apsaugos variantais, nes kiekviename jų yra įtrauktas skirtingas draudžiamų rizikų kiekis.


Turinys

  • Draudimo bendrovė BTA
  • Ne gyvybės draudimo paslaugos
  • Draudimo rizikos veiksniai
  • Gyventojų turto draudimo sistema
  • BTA teikiamo gyventojų turto draudimo įmokų suma pagal gyvenamumą būste
  • BTA teikiamo gyventojų turto draudimo įmokų suma pagal apsaugos variantą
  • Gyventojų turto draudimo įmokų suma pagal įrengtas apsaugos priemones būste
  • Išvados

Reziumė

Autorius
darbai123
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Draudimas
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgp 29, 2016
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
19 skaidr.

Susiję darbai

Gyvybės draudimo rinkos analizė

Draudimas Kursinis darbas 2013 m. elvyraram
Draudimo rinka tai – finansų rinkoje veikiantis mainų mechanizmas, suvedantis draudimo paslaugų pardavėjus ir pirkėjus, tokiu būdu suformuojant draudimo paslaugų pasiūlą ir paklausą,...

Ne gyvybės draudimo paslaugų analizė

Draudimas Referatas 2016 m. darbai123
Darbo tikslas – atlikti ne gyvybės draudimo bendrovės teikiamų paslaugų analizę ir įvertinti, kaip keičiantis draudimo rizikoms, keičiasi teikiamos paslaugos sąlygos. Darbo uždaviniai:...

Gyvybės draudimo paslaugų analizė

Draudimas Kursinis darbas 2017 m. versickaa
Kursinis darbas iš dalyko draudimas. Tema: gyvybės draudimo paslaugų analizė. Apimtis 23 puslapiai. Darbas buvo puikiai įvertintas.