Kita / Maisto technologija

Įvairių tešlų ruošimo technologija, gaminiai

0 atsiliepimų
Autorius:

27 skaidrės

Darbo tipas:
Apimtis:
27 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Cukrinės konditerijos gaminių technologija
Referatas Cukrinės konditerijos gaminių technologija

Karamelės formavimas ir aušimas. Karameles masė iš tempimo mašinos arba iš minkimo transporterio patenka į [...]

Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje
Diplominis darbas Surimi gaminių gamybos technologija, įvertinant kmynų eterinio aliejaus panaudojimo galimybes aktyvioje pakuotėje

1. Įvadas     Žmonės nuo sеno gyvеno apsupti vandеns, priе jo kūrė gyvеnviеtеs ir maitinosi gamtos [...]

Konditerijos tešlų rūšys
Prezentacija Konditerijos tešlų rūšys

Tikslas - susipažinti su konditerinių tešlų rūšymis, bei patiekalų asortimentais. Plačiau aprašyti sausainių gamybą. Pateikti [...]

Mikroorganizmų įvairovė pieno produktuose
Prezentacija Mikroorganizmų įvairovė pieno produktuose

Piene visada yra mikrobų. Gauti sterilų pieną praktiškai neįmanoma. Dažniausiai piene randama mikrobų, kurių nedidelis [...]

Svarbiausi technologiniai procesai silicio saulės elementams gaminti
Kursinis darbas Svarbiausi technologiniai procesai silicio saulės elementams gaminti

Saulės elementai verčiantys šviesos energiją į elektros energiją yra [...]

Fotožurnalistikos transformacijos: technologinis, etinis ir profesionalumo aspektai
Diplominis darbas Fotožurnalistikos transformacijos: technologinis, etinis ir profesionalumo aspektai

Temos aktualumas. Tuo laiku, kai buvo išrasta fotografija, t. y. 1839 metais, siekiant padidinti visuomenės [...]

Gėrimų ruošimas ir pateikimas klientams (Šaltųjų gaiviųjų gėrimų patiekimas. Karštieji alkoholiniai gėrimai. Kavos ir arbatos pateikimas)
Prezentacija Gėrimų ruošimas ir pateikimas klientams (Šaltųjų gaiviųjų gėrimų patiekimas. Karštieji alkoholiniai gėrimai. Kavos ir arbatos pateikimas)

Šaltieji gaivieji gėrimai - tai mineralinis vanduo, sultys, gira. Jie patiekiami 10-12ºc temperatūros. Išskyrus mineralinis [...]

Pamokos įvairinimas judriaisiais žaidimais
Referatas Pamokos įvairinimas judriaisiais žaidimais

Pasaulyje egzistuoja daugiau kaip 200 sportinių šakų, kuriuos sąlyginai galima padalinti į tradicines sporto šakas [...]

Kefyro gamybos technologija
Referatas Kefyro gamybos technologija

Kefyras – fermentuotas pieno gėrimas, kurį sugalvojo Kaukazo srities piemenys, pastebėję, kad šviežias pienas, laikomas odiniuose maišeliuose, rūgsta, ir virsta visai [...]

Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija
Prezentacija Žuvis, jos struktūra, cheminė sudėtis, technologija

Baltymai (14-26 %);Riebalai (0.5-33 %);Mineralinės medžiagos (iki 3 %);Angliavandeniai (0.5-0.8 %);Vanduo [...]

Fermentacinės gamybos technologija
Referatas Fermentacinės gamybos technologija

Fermentacinė gamyba gali būti labai įvairi, tačiau jos visų rūšių pagrindinis ir bendras procesas yra [...]

Grūdinių kultūrų gamybos technologija
Prezentacija Grūdinių kultūrų gamybos technologija

Miltams gaminti malami:kviečiai,rugiai.Rečiau: miežiai, sojos, kukurūzai, avižos, ryžiai, grikiai, žirniai. Malant [...]

Fermentacinė technologija
Prezentacija Fermentacinė technologija

Tai pramonė, kur produktų gamyba (daugiausia gėrimų) yra vykdoma veikiant fermentams, sukeliant rūgimo procesą;Skiriamos [...]

BOILERIS. Maisto pramonės technologija
Referatas BOILERIS. Maisto pramonės technologija

Kad būtų galima atlikti boilerio projektinį skaičiavimą, turi būti žinomi: darbo agentai (šiuo atveju – [...]

Valgomųjų ledų technologija
Referatas Valgomųjų ledų technologija

Darbo tikslas – išanalizuoti valgomųjų ledų technologinius elementus. Darbo uždaviniai: Apžvelgti valgomųjų ledų istorinius momentus; Pateikti valgomųjų ledų [...]