Restorano "TakeWay" prezentacija

11 skaidr.

Ištrauka

›Pirmieji du „Takeway“ restoranai buvo atidaryti 2011 m; ›Šiuo metu yra atidaryti 6 restoranai Vilniuje ir Kaune; Pagrindinis TakeWay išskirtinumas - ne tik nurodytas tikslus kalorijų skaičius, bet ir išsami energinė vertė prie kiekvieno patiekalo.


Turinys

  • SSGG
  • PEST
  • 4 vadybos funkcijos
  • Rinkos analizė
  • Plėtros/ pardavimų strategija
  • Organizacijos taktinės veiklos kryptys ir sprendimai

Reziumė

Autorius
jekaterina9633
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Vadyba
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 17, 2017
Publikuotas
2016 m.
Apimtis
11 skaidr.

Susiję darbai

Itališkų patiekalų restoranas Kaune

Vadyba Verslo planas ievaieva1
Lietuvos restoranuose atmosfera yra daugiau nei slogi, restoranai kuriasi šalia vienas kito, spaudžiasi ir pamiršta lankytojų poreikius, kada jie nori atitrūkti nuo šurmulio...

UAB „KONGO BUFETAS" kinų maisto restoranas

Vadyba Verslo planas 2013 m. svajūnė
Darbo aktualumas: Šiomis dienomis, vis labiau skubama ir dėl laiko stokos vartotojai dažnai renkasi viešojo maitinimo įstaigas, kurios tampa kasdienio apsilankymo...

Verslo planas: restoranas - užkandinė

Vadyba Verslo planas 2016 m. jekaterina9633
Mūsų verslo idėja yra atidaryti greito maisto užkandinę Vilniaus mieste, kurioje būtų galima ne tik greitai užsisakyti ir sulaukti maisto, bet ir prisėsti...