Kita / Kulinarija

Japoniška virtuvė

0 atsiliepimų
Autorius:

Japoniška virtuvė – viena iš Tolimųjų Rytų virtuvių, paplitusi Japonijoje ir susiformavusi per ilgametę istoriją. Nors su pastarosiomis dalijasi daug bendrų produktų, gamybos metodų, visgi turi ir daug išskirtinumų, kurios daro šią kulinarijos sistemą garsią visame pasaulyje.

Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
15 skaidrės (-ių)
Lygis:
Mokykla
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Tailando virtuvės technologinė programa
Diplominis darbas Tailando virtuvės technologinė programa

Tailando virtuvė – tai keleto šalia esančių kitų kultūrų maišymosi atspindys. Maisto įvairovę nulėmė esančių [...]

Portugalijos virtuvė
Referatas Portugalijos virtuvė

Portugalija yra šalis labiausiai į šiaurės vakarus nutolusi Europos valstybė, esanti lberijos pusiasalyje. Vakaruose ir [...]

Švedų ir norvegų nacionalinių virtuvių kanonas
Prezentacija Švedų ir norvegų nacionalinių virtuvių kanonas

Naudojamų produktų vietinė kilmėSenųjų tradicijų laikymasis patiekalo gamybojeIšskirtinumas, originalumas (pagal H. Bloomą)Sotumas [...]

Amerikietiška virtuvė
Prezentacija Amerikietiška virtuvė

Amerikietiška virtuvė – viena iš vakarietiškos užjūrio virtuvės, kurios tradicijos paplitusios Jungtinėse Amerikos Valstijose bei jos kaimyninėse šalyse. Šiaurės [...]

Japonijos virtuvė
Prezentacija Japonijos virtuvė

1.Kas yra Japonijos virtuvė2. Japoniškos virtuvės specifika2.1. Maisto patiekimo principai3. Maisto kultūra [...]

Estijos virtuvė
Prezentacija Estijos virtuvė

Pagal maisto ruošimo technologiją (dažniausiai virti patiekalai) ir ingredientus estų virtuvė panaši į suomių virtuvę [...]

Britų virtuvė
Prezentacija Britų virtuvė

Britų virtuvė yra labai paprasta ir kiekvienam prieinama. Šiame projektiniame darbe yra surinkti keli patiekalai [...]

Aukštaičių virtuvė
Prezentacija Aukštaičių virtuvė

Aukštaĩčių virtùvė – didžiosios etninės lietuvių dalies, gyvenančios į rytus nuo linijos Vegeriai-Raseiniai, į pietus nuo [...]

Nacionalinė Kroatijos virtuvė
Referatas Nacionalinė Kroatijos virtuvė

Virtuvė (arba kulinarinė tradicija) - maisto gaminimo tradicijų visuma, būdinga tam tikram regionui ar tam [...]

Baletas
Prezentacija Baletas

PowerPoint prezentacija apie baletą. Darbe pristatoma baleto sąvoka, atsiradimas, trumpa Lietuvos baleto istorija.

Ar lietuviai yra tolerantiški?
Rašinys Ar lietuviai yra tolerantiški?

Darbe aptariami Lietuvių tolerancijos aspektai. Aprašomos kelios Lietuvių tolerantiškumo išraiškos.

Rekreacijos ir turizmo renginių programa Utenos mieste
Kursinis darbas Rekreacijos ir turizmo renginių programa Utenos mieste

Rekreacijos samprata labai plati. Kiek yra žmonių, tiek ir rekreacijos tipų, nes kiekvienas turi skirtingus [...]

Šilutės rajono kultūros paveldo panaudojimo turizmo plėtrai perspektyvos
Diplominis darbas Šilutės rajono kultūros paveldo panaudojimo turizmo plėtrai perspektyvos

Kultūros paveldas yra ne stabdantis veiksnys, o įkvėpimo šaltinis turizmo paslaugų naujovėms. Baltijos šalių Kultūrinio [...]

Greitumas ir jo lavinimas
Referatas Greitumas ir jo lavinimas

Greitumo samprata 2 Greitumą lemiantys veiksniai 2 Greitumo lavinimas 3 Pratimai 4 Naudota literatūra 5 [...]

Viršsvorį turinčių klientų treniravimas logiškesnis požiūris į treniruotes: antra dalis
Referatas Viršsvorį turinčių klientų treniravimas logiškesnis požiūris į treniruotes: antra dalis

Pratimai, skirti širdžiai ir kraujagyslėms, visada bus kalorijų išeikvojimo pamatas. Tai taip pat akivaizdi būtinybė [...]