Juodosios Afrikos kultūros sritis

22 skaidr.

Ištrauka

Tai yra skurdžiausias pasaulio regionas, kenčiantis nuo netinkamo valdymo, korupcijos, tautų konfliktų, ekonominiam vystymuisi trukdo maliarija. Plėtrą stabdo kelių ir geležinkelių trūkumas, prastai tiekiama elektros energija, didelis badas, didelis gyventojų prieaugis. Užsachario Afrika yra supriešinama su Šiaurės Afrika, kuri laikoma arabų pasaulio dalimi.  § Užsachario Afrika yra vadinama Juodąja Afrika, nes daugelis jos gyventojų yra juodaodžiai. 


Reziumė

Autorius
aqua963
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Geografija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Geg 2, 2018
Publikuotas
2018 m.
Apimtis
22 skaidr.

Susiję darbai

Suomijos ir Maltos kultūra

Geografija Referatas 2013 m. meduolis
1994 metais Suomija gavo palankų Europos Tarybos įvertinimą už pavyzdinį požiūrį į meną ir kultūrą. Suomijos kultūra pagrįsta tvirtu tautiniu bei kultūriniu identitetu,...

Kinijos kultūra

Geografija Prezentacija 2016 m. kotryna25
Kinija-ypatingai įdomi šalis,tiek savo raštu,įvariais pasiekimais,religija ir net šventėmis. Darbas darytas geografijos pamokai ir gautas pažymys-10. Pabaigoje yra ir daug klausimų.

Japonija ir jos kultūra

Geografija Prezentacija 2018 m. dovalija
•Japonų vėliava – didelis raudonas skritulys baltame fone – Hinomaru. Vėliava, vaizduojanti saulę, yra valstybės simbolis ne vėliau kaip nuo septyniolikto amžiaus....

Užsachario Afrika

Geografija Prezentacija 2018 m. tarvydaitee
Tai yra skaidrės apie Užsachario Afriką: gyvenimo būdą, papročius, religijas ir t.t. Darbas buvo įvertintas labai gerai:)