Kita / Maisto technologija

Mikroorganizmų įvairovė pieno produktuose

0 atsiliepimų
Autorius:

Piene visada yra mikrobų. Gauti sterilų pieną praktiškai neįmanoma. Dažniausiai piene randama mikrobų, kurių nedidelis kiekis nenormalių reiškinių nesukelia, o sudaro normalią pieno mikroflorą. Vieni jų gali būti naudingi pieno technologijai, o kiti – kenksmingi.

Darbo tipas:
Apimtis:
23 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Cheminiai maisto priedai pieno produktuose
Prezentacija Cheminiai maisto priedai pieno produktuose

•Susipažinti su cheminiais priedais pieno produktuose ir apžvelgti jų kenksmingumą organizmui.  •. Išanalizuoti kenksmingas medžiagas pieno [...]

Baigiamojo praktikos ataskaita AB ,,PIENO ŽVAIGŽDĖS” filialo ,,PANEVĖŽIO PIENAS” įmonėje
Praktikos ataskaita Baigiamojo praktikos ataskaita AB ,,PIENO ŽVAIGŽDĖS” filialo ,,PANEVĖŽIO PIENAS” įmonėje

Studijų baigiamąją praktiką atlikau AB ,,PIENO ŽVAIGŽDĖS” filialo ,,PANEVĖŽIO PIENAS” įmonėje. Ši praktika truko šešias [...]

Sviesto ir pieno pastų importas į Lietuvą ir eksportas iš Lietuvos į įvairias pasaulio šalis 2009-ais, 2010-ais ir 2011-ais metais
Referatas Sviesto ir pieno pastų importas į Lietuvą ir eksportas iš Lietuvos į įvairias pasaulio šalis 2009-ais, 2010-ais ir 2011-ais metais

Šiame darbe analizuojami sviesto ir pieno pastų importas į Lietuvą ir eksportas iš Lietuvos į [...]

Maisto produktų higiena
Konspektas Maisto produktų higiena

Gyvulių priešskerdiminė apžiūra Inspektorius turi sugebėti atpažinti vietinius ar bendrus pakitimus dar esant gyvuliui gyvam, padaryti [...]

Individualūs pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai
Prezentacija Individualūs pieno ir pieno produktų vartojimo ypatumai

Septynias dienas buvo stebima studentės mityba. Išanalizuota produktų energinė ir mitybinė vertė, apskaičiuotas paros ir [...]

VĮ „PIENO TYRIMAI“ praktikos ataskaita
Praktikos ataskaita VĮ „PIENO TYRIMAI“ praktikos ataskaita

Laboratorijos patalpos: Laboratorija turi patalpas, skirtas mėginiams ir tyrimams, ir bendrąsias patalpas, kurios yra atskirtos. Patalpos [...]

Pieno produktų eksportas iš Lietuvos
Referatas Pieno produktų eksportas iš Lietuvos

Viena svarbiausių žemės ūkio šakų yra pieninkystė, kuri turi ne tik ekonominę, bet ir socialinę [...]

Skonio produktai
Referatas Skonio produktai

Skonio prekės yra skirtingos prigimties produktai. Svarbiausias jų komponentas - fiziologiškai veikliosios medžiagos. Tos medžiagos [...]

Funkciniai maisto produktai ir maisto papildai
Referatas Funkciniai maisto produktai ir maisto papildai

Skirtingai nuo plačiai paplitusio nanotechnologijų vartojimo mikroelektronikoje, erdvėlaivių pramonėje ir farmacijos pramonėje, maisto pramonėje jų [...]

Grūdų ir miltų produktai
Prezentacija Grūdų ir miltų produktai

Grūdai yra pagrindinis žemės ūkio produktas. Jie nevartojami tiesiog maistui, bet yra perdirbami. Iš [...]

Greitai gendantys maisto produktai
Referatas Greitai gendantys maisto produktai

Japonų mokslininkai nustatė, kad išsivysčiusiose šalyse gyvenantys žmonės suvalgo apie 50 proc. daugiau maisto, negu [...]

Pieno produktų vartotojų elgsena
Tyrimas Pieno produktų vartotojų elgsena

Darbo aktualumas: Jau seniai vartotojas ir jo poreikiai tapę vienu iš svarbiausių objektų kiekvienos įmonės [...]

Pieno produktų įmonė UAB
Verslo planas Pieno produktų įmonė UAB "Piemenėlis"

Planuojama steigti ekologiškų pieno produktų įmonę UAB ”Piemenėlis”, kuri prekiaus ekologiškais, tik pačios aukščiausios kokybės [...]

Laboratorinis darbas nr. 4 mikroorganizmų įvairovė: kolonijos ir ląstelių morfologija. Mikroorganizmų kolonijų morfologija
Praktikos ataskaita Laboratorinis darbas nr. 4 mikroorganizmų įvairovė: kolonijos ir ląstelių morfologija. Mikroorganizmų kolonijų morfologija

Mikroorganizmų įvairovė: kolonijos ir ląstelių morfologija. Mikroorganizmų kolonijų morfologija. puikus praktikinis aprašymas su paveiklėliais ir aprašytu [...]

Mikroorganizmų įvairovė
Konspektas Mikroorganizmų įvairovė

Kad pamatytume bakterijas, reikia mėginį paruošti: Prieš dedant tepinėlį stiklelį reikia nuriebalinti: a) Pamerkiamas į spiritą, po [...]