Mikroorganizmų įvairovė pieno produktuose

23 skaidr.

Ištrauka

Piene visada yra mikrobų. Gauti sterilų pieną praktiškai neįmanoma. Dažniausiai piene randama mikrobų, kurių nedidelis kiekis nenormalių reiškinių nesukelia, o sudaro normalią pieno mikroflorą. Vieni jų gali būti naudingi pieno technologijai, o kiti – kenksmingi.


Reziumė

Autorius
justinamac
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Spa 28, 2018
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
23 skaidr.

Susiję darbai

Grūdai bei jų įvairovė

Maisto technologija Referatas 2015 m. lauraanor
Referatas apie grūdus, jų įvairovę, paplitimą bei klasifikaciją, sudėtį, maistingumą bei kokybės rodiklius.

Naujų maisto produktų kūrimas

Maisto technologija Kursinis darbas 2011 m. viosat
Naujų maisto produktų kursinis darbas, kuriame aprašomas tradicinių lietuvių patiekalo kūrimas, aptariamos juslinės savybės

Grūdų ir miltų produktai

Maisto technologija Prezentacija inga kononovaite
Grūdai yra pagrindinis žemės ūkio produktas. Jie nevartojami tiesiog maistui, bet yra perdirbami. Iš jų gaminami miltai, kruopos, duonos ir pyrago gaminiai,...

Greitai gendantys maisto produktai

Maisto technologija Referatas 2016 m. natasa369
Japonų mokslininkai nustatė, kad išsivysčiusiose šalyse gyvenantys žmonės suvalgo apie 50 proc. daugiau maisto, negu jo reikia gyvybinei energijai palaikyti. Dėl prekybininkų rinkodaros...