Ekonomika ir verslas / Ekonomika

Aprūpinimo maistu užtikrinimo ir maisto saugos analizė Australijos ir Naujosios Zelandijos regione

0 atsiliepimų
Autorius:

 

Šiame darbe pristatoma trumpai pristatomas Australijos ir Naujosios Zelandijos regionas, paminimi svarbiausi faktai, atlikta maiso ūkio būklės detalesnė analizė, kuri  apima vandens išteklius, gyventojų užimtumą žemės ūkyje, trąšų naudojimą,su maistu gaunamą energijos kiekį, koks yra maisto nepakankamumo paplitimas, kaip šiame regone paskirtomi vandens ištekliai ir koks šioje šalyje yra maisto importas ir eksportas.

Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
13 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Turinys

  • 1. Trumpa regiono charakteristika
  • 2. Maisto ūkio būklės analizė
  • 2.1. Vandens ištekliai, tenkantys vienam gyventojui
  • 2.2. Gyventojų užimtumas žemės ūkyje
  • 2.3. Trąšų naudojimas
  • 2.4. Su maistu gaunamas energijos kiekis
  • 2.5. Maisto nepakankamumo paplitimas
  • 2.6. Vandens išteklių pasiskirstymas
  • 2.7. Maisto importas ir eksportas
  • 3. Išvados
  • 4. Naudota informacija

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Aprūpinimo maistu užtikrinimo ir maisto saugos analizė Kaukazo ir Turkijos regione
Prezentacija Aprūpinimo maistu užtikrinimo ir maisto saugos analizė Kaukazo ir Turkijos regione

Maisto ūkio gamybos veiksniai yra materialūs ar nematerialūs gamybos proceso elementai, sąlygojantys maisto ūkio funkcionavimą [...]