Humanitariniai mokslai / Etninė kultūra

Suvalkijos gyventojų maitinimosi papročiai, patiekalai, gamybos ypatumai

0 atsiliepimų
Autorius:

Apie Suvalkiją

Suvalkiečių virtuvė

Suvalkiečių pasididžiavimas

Suvalkietiška virtuvė

Tradicinis gėrimas

Skilandis

Darbo tipas:
Dalykas:
Apimtis:
14 skaidrės (-ių)
Lygis:
Mokykla
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Joninių papročiai ir apeiginės choreografijos ypatumai
Referatas Joninių papročiai ir apeiginės choreografijos ypatumai

„Svarbiausia lietuvių liaudies vasaros šventė buvo joninės (birželio 24 d.), senovėje vadinta Rasos švente, arba [...]

Vandeninių tirpalų gamybos ypatumai
Referatas Vandeninių tirpalų gamybos ypatumai

Vanduo – geriausiai žinomas tirpiklis. Jeigu recepte nenurodomas tirpiklis, tai gaminamas vandeninis tirpalas. [...]

Nosies lašai. Gamybos ypatumai. Gamybos pavyzdžiai.
Prezentacija Nosies lašai. Gamybos ypatumai. Gamybos pavyzdžiai.

Darbo tikslas: aptarti nosies lašų gamybą gamybinėje vaistinėje. Darbo uždaviniai: Trumpai aptarti kas yra nosies lašai ir [...]

Lenkijos, Estijos ir JAV šalių maitinimo ypatumai
Referatas Lenkijos, Estijos ir JAV šalių maitinimo ypatumai

Kulinarija formuojasi ilgą laiką - ištisus šimtmečius. Ji susijusi su gyventojų buitimi, įpročiais, gyvenimo lygiu.

Nevandeninių tirpalų gamybos ypatumai
Referatas Nevandeninių tirpalų gamybos ypatumai

 Šiuolaikinių vaistų asortimentas pasižymi didele vaistų formų įvairove. Jų klasifikacija pagal agregatinę būklę yra viena [...]

Emulsijų gamybos ypatumai, kokybės vertinimas
Referatas Emulsijų gamybos ypatumai, kokybės vertinimas

Terminas „emulsija“ kilęs iš lotyniško žodžio „emulsus“, pastarasis siejamas su „emulgare“ - „gauti iš pieno“.

Gamybinės paskirties prekių sprendimo pirkti priėmimo proceso ypatumai ir vertės vartotojui kūrimo praktika derybų proceso metu
Kursinis darbas Gamybinės paskirties prekių sprendimo pirkti priėmimo proceso ypatumai ir vertės vartotojui kūrimo praktika derybų proceso metu

Kalbant apie prekę sakome, jog tai yra gamybinės veiklos arba gamtoje aptinkamas objektas, galintis tenkinti [...]

Studentų maitinimosi ypatumų tyrimas
Tyrimas Studentų maitinimosi ypatumų tyrimas

Apklausa. Prie eksperimentinių metodų galima priskirti ir apklausą. Tai aktyvus metodas, nes jo dėka galima [...]

Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
Prezentacija Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje

Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia [...]

Gamybinės įmonės vadovavimo ypatumų analizė
Diplominis darbas Gamybinės įmonės vadovavimo ypatumų analizė

Temos aktualumas: Šiuolaikinėje visuomenėje vis dar vyrauja didelis skirtumas tarp darbdavio ir darbuotojo. Dažnai vadovas [...]