Virtiniai ir jų įdarai

41 skaidr.

Ištrauka

Virtinių receptas:

Ingredientai: Tešlai: 3 stiklinių kvietinių miltų; 100 mililitrų vandens arba pieno; 2 kiaušinių; 3 gramų druskos; 10 gramų cukraus.

Gaminimas: Į platų dubenį įmuškite kiaušinius, juos išplakite. Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę. Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, cukrų – lėtai maišykite. Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų. Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių. Kai pasigaminote tešlą virtiniams ir palikote ją „pailsėti“, galite pasigaminti skanų įdarą. 


Turinys

  • Virtiniai ir jų įdarai:
  • *Virtiniai
  • *Bulvių ir grybų įdaras
  • *Uogų įdaras
  • *Varškės įdaras
  • *Mėsos ir grybų įdaras
  • *Kumpio įdaras
  • *Jautienos įdaras
  • *Pomidorų įdaras
  • *Bulvių įdaras
  • *Mėsos įdaras
  • *Moliūgų įdaras
  • *Obuolių įdaras
  • *Cukinijų įdaras

Reziumė

Autorius
blueblue
Tipas
Prezentacija
Dalykas
Maisto technologija
Kaina
€1.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 17, 2020
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
41 skaidr.

Susiję darbai

Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"

Maisto technologija Praktikos ataskaita soon22
UAB "Judex"- moderni šaldytų maisto produktų gamybos įmonė. Veiklą pradėjusi 1995-aisiais metais, įmonė sėkmingai ir užtikrintai dirba Lietuvos ir užsienio rinkose. Bendrovėje, įsikūrusioje...

Jogurto rūgštingumo nustatymas

Maisto technologija Referatas 2012 m. ruby24
Šiam darbui pasirinkau rašyti apie jogurtą, nes buvo įdomu sužinoti ar jogurtas turtingas baltymų, riebalų, vitaminų, mikroelementų ir kitų žmogaus mitybai svarbiomis medžiagomis...

Jogurto analizė

Maisto technologija Prezentacija svajūnė
Jogurtas – maistingas produktas, naikinantis blogąsias žarnyno bakterijas, mažinantis cholesterolio kiekį kraujyje, didinantis organizmo atsparumą. Jame daug įvairių maisto medžiagų: kalcio, kalio, magnio,...

Valgomieji jūrų moliuskai

Maisto technologija Prezentacija ruutuliukas
Ruditapes decussatus, įprasta Europoje valgomųjų jūrų moliuskų rūšis, auginama Prancūzijos Atlanto vandenyno pakrantėse, Ispanijoje, Portugalijoje, Airijoje ir Viduržemio jūros baseine.