Sušių gamyba ir jų rūšys
51 skaidr.
Ištrauka
Sušis – saldžiu acto mišiniu pagardinti ryžiai su termiškai neapdorotomis (žaliomis) jūros gėrybėmis (žuvimi); vieno kąsnio užkandėlė, patiekiama susuktų ritinėlių forma. Sušis yra japonų nacionalinis patiekalas, dar vadinamas „japoniška duonele“. Bendruoju terminu „suši” paprastai vadinamas bet koks patiekalas iš virtų ryžių, pasaldintų ryžių actu. Sušis valgomas lazdelėmis; nedalijamas, nepjaustomas peiliu ir nesmeigiamas šakute, kad nebūtų išardytas.
Reziumė
- Autorius
- blueblue
- Tipas
- Prezentacija
- Dalykas
- Maisto technologija
- Kaina
- €1.15
- Lygis
- Universitetas
- Įkeltas
- Bal 17, 2020
- Publikuotas
- 2019 m.
- Apimtis
- 51 skaidr.
Ne tai, ko ieškai?
Išbandyk mūsų paiešką tarp daugiau nei 16600 rašto darbų
Susiję darbai
Riebalų ir aliejų gamyba, naudojant mikroorganizmus
Maisto technologija
Referatas
2011 m.
viosat
Gamybinės praktikos ataskaita UAB "Judex"
Maisto technologija
Praktikos ataskaita
soon22
Kefyro gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
2013 m.
inga kononovaite
Cukrus, jo gamyba
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Fermentacinės gamybos technologija
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Krakmolo gamybos charakteristika
Maisto technologija
Referatas
inga kononovaite
Tradiciniai mėsos gaminiai, gamyba ir produkcijai keliami reikalavimai
Maisto technologija
Kursinis darbas
2012 m.
rasa13