Kita / Maisto technologija

Triušienos karštieji patiekalai

0 atsiliepimų
Autorius:

Triušienoje yra vitaminų C, B6, B12, PP, niacino, fosforo, geležies, kobalto, mangano, fluorido, kalio. Ji yra rekomenduojama dietose. Dėl didelio kiekio baltymų ir lipnios medžiagos yra puikus šaltinis vyresnio amžiaus ir sunkiai sergantiems žmonėms. Triušiena padeda gydyti žaizdas.

Darbo tipas:
Apimtis:
30 skaidrės (-ių)
Lygis:
Universitetas
Atsisiųsti

Jums gali būti aktualu

Vartotojai, įsigyję šį darbą, taip pat peržiūrėjo
Gėrimų ruošimas ir pateikimas klientams (Šaltųjų gaiviųjų gėrimų patiekimas. Karštieji alkoholiniai gėrimai. Kavos ir arbatos pateikimas)
Prezentacija Gėrimų ruošimas ir pateikimas klientams (Šaltųjų gaiviųjų gėrimų patiekimas. Karštieji alkoholiniai gėrimai. Kavos ir arbatos pateikimas)

Šaltieji gaivieji gėrimai - tai mineralinis vanduo, sultys, gira. Jie patiekiami 10-12ºc temperatūros. Išskyrus mineralinis [...]

Bulvių patiekalai
Prezentacija Bulvių patiekalai

Bulvių plokštainis su vištiena: Gaminimas: Pirmiausia bulves bei vieną svogūną sutarkuokime su tarkavimo mašina. Norėdami gauti [...]

Miltiniai patiekalai
Prezentacija Miltiniai patiekalai

Skryliai: Gaminimas: Iš pradžių iš miltų, kiaušinio bei vandens (ar pieno) užminkykite tešlą. Tada plonai iškočiokite [...]

Technologinės programos sudarymas restorane papildant valgiaraštį vegetariškais patiekalais
Diplominis darbas Technologinės programos sudarymas restorane papildant valgiaraštį vegetariškais patiekalais

  Baigiamasis darbas. Technologinės programos sudarymas atnaujinant valgiaraštį „-Grill“ restorane. / Vadovas lekt.; Kauno kolegija, Technologijų [...]

Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje
Prezentacija Funkcionaliųjų ingredientų panaudojimas patiekalų gamyboje

Funkcionalaus maisto produktai – plataus vartojimo kasdien vartojami maisto produktai, kurie, be savo mitybinės vertės, dar suteikia [...]

Funkcionaliosios triušienos ir nutrijienos kūrimas
Prezentacija Funkcionaliosios triušienos ir nutrijienos kūrimas

•Mėsa ir mėsos produktai gali būti laikomi funkcionaliuoju maistu, kadangi jie yra pagrindiniai daugelio gyvybiškai [...]

Suvalkijos gyventojų maitinimosi papročiai, patiekalai, gamybos ypatumai
Prezentacija Suvalkijos gyventojų maitinimosi papročiai, patiekalai, gamybos ypatumai

•Apie Suvalkiją •Suvalkiečių virtuvė •Suvalkiečių pasididžiavimas •Suvalkietiška virtuvė •Tradicinis gėrimas •Skilandis [...]

Karstinės įgriuvos
Prezentacija Karstinės įgriuvos

Karstinė įgriuva – dažniausiai šulinio formos, staigios karstinės deformacijos apraiška, kuri susiformuoja į požeminę ertmę [...]

Dienos valgiaraščio sudarymas ir patiekalų maistinės vertės apskaičiavimas
Referatas Dienos valgiaraščio sudarymas ir patiekalų maistinės vertės apskaičiavimas

Mityba – organizmo veiklos sritis, apimanti apsirūpinimą maisto medžiagomis, pradedant maisto paieška ir/ar medžiokle, jo [...]

Itališkų patiekalų restoranas Kaune
Verslo planas Itališkų patiekalų restoranas Kaune

Lietuvos restoranuose atmosfera yra daugiau nei slogi, restoranai kuriasi šalia vienas kito, spaudžiasi ir pamiršta [...]

Restorano patiekalų asortimento ir svečių aptarnavimo gerinimas
Diplominis darbas Restorano patiekalų asortimento ir svečių aptarnavimo gerinimas

Svetingumo paslaugų sektorius yra vienas dinamiškiausių. Per daugiau nei dvidešimt Lietuvos nepriklausomybės metų pasikeitė šio [...]

Antibiotiko chloramfenikolio likučių kitimas miltiniuose patiekaluose
Diplominis darbas Antibiotiko chloramfenikolio likučių kitimas miltiniuose patiekaluose

Vienas iš vertingiausių produktų – pienas, produktas, kurį naudodamas žmogus gauna ne tik baltymų, riebalų [...]