Motinos ir dukters ryšys

1 psl. / 312 žod.

Ištrauka

Visais laikais kiekvieno žmogaus gyvenime ypatingą vietą užėmė šeima. Kiekvienas žmogus supranta, kad šeima – tai pats svarbiausias dalykas, kuri gali suteikti gyvenimas radus artimą sielą. Toks šeimos supratimas perduodamas iš kartos į kartą. Nuo pat mažens vaikams aiškinama, kad šeima turi būti vieninga, o kiekvienas šeimos narys tarsi pagalbos ramstis bet kokioje nelaimėje. Nors šeimos narių tarpusavio santykiai visuomet yra pastebimi, bet šeimoje ypatingo dėmesio susilaukdavo motinos ir dukters santykiai.


Turinys


Reziumė

Autorius
soul_crash
Tipas
Rašinys
Dalykas
Lietuvių kalba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 25, 2015
Publikuotas
2013 m.
Apimtis
1 psl.

Susiję darbai

Ar svarbus yra žmonių tarpusavio ryšys?

Lietuvių kalba Rašinys 2015 m. ievuukas1
Rašinys, kuriame yra samprotaujama ar svarbus yra žmonių tarpusavio ryšys. Bus remiamasi Jonu Biliūnu, Šatrijos Ragana ir Juozu Tumu-Vaižgantu.

Motiejus Valančius

Lietuvių kalba Prezentacija 2012 m. reinedumond
Biografinės skaidrės lietuvių kalbos pamokai. Įvertinta aukštu balu. Pateikta neperkrautai, tačiau aiškiai. Pabrėžti svarbiausi Motiejaus Valančiaus gyvenimo aspektai ir faktai.

Žmogaus ir gamtos dvasinis ryšys literatūroje

Lietuvių kalba Rašinys 2015 m. besmart
Lietuvių kalbos literatūrinis rašinys apie žmogaus ir gamtos dvasinį ryšį literatūroje. Remtasi Antanu Baranausku ir Jonu Mačiuliu-Maironiu. Darbas rašytas 11 klasėje, tad tiks...

Moteris lietuvių literatūroje

Lietuvių kalba Rašinys 2016 m. iev.a
Darbas apie moterį lietuvių lieratūroje. Remtasi tokiais autoriais kaip V. Mykolaitis - Putinas, Šatrijos Ragana bei J. Biliūnas.