Ko suaugusieji nežino apie vaikus?

1 psl. / 379 žod.

Ištrauka

Labai dažnai daugelis tėvų susiduria su problemomis, kurios iškyla bendraujant su savo vaikais. Mano nuomone, taip yra todėl, kad tėvai tiesiog nepakankamai juos pažįsta.

Kaip bebūtų gaila, tačiau tėvai kartais nežino, ko iš tiesų reikia jų vaikams. Tėvai, stengdamiesi padėti savo vaikams, dažnai net nepaklausia jų pačių, ar jiems to tikrai reikia. O gal toks suaugusiųjų elgesys juos tik skaudina ir žeidžia? Panaši problema pateikiama ir Kristinos Gudonytės knygoje „Blogos mergaitės dienoraštis“. Šios knygos pagrindinės veikėjos, penkiolikmetės Kotrynos, mama nuolat stengiasi įvairiausiais būdais jai padėti: dėl mikčiojimo problemų verčia eiti pas itin nemalonų gydytoją, norėdama pakelti dukrai nuotaiką, atostogoms į svečius pakviečia, jos nuomone, geriausią mergaitės draugę, kurios iš tiesų dukra negali pakęsti. O Kotryna tiesiog nori daugiau laiko praleisti su nuolat dirbančia mama, kuri to nesupranta. Taigi, manau, kad tėvai, besistengdami padaryti savo vaikus laimingus, kartais nė nesistengia suprasti, ko šie tikrai nori ir ko jiems reikia.


Reziumė

Autorius
justt.123
Tipas
Rašinys
Dalykas
Literatūra
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 25, 2015
Publikuotas
2013 m.
Apimtis
1 psl.

Susiję darbai

Kokie poelgiai apibūdina žmogaus dorą?

Literatūra Rašinys 2018 m. mortuks
Rašinys apie tai, kokie poelgiai rodo žmogaus dorą. Remiamasi Šatrijos Raganos apysaka "Sename dvare", Vaižgantu, Jono Biliūno "Liūdna pasaka", netgi įterptas ir Juozo...