Šeimos ekožemėlapio aprašymas

4 psl. / 763 žod.

Ištrauka

Šiam darbui pasirinkau savo draugės šeimą. Man buvo sunku surasti kokią nors nepažįstamų žmonių šeimą. Savo draugę pažįstu nuo vaikystės. Paskutiniu metu nebendraujam taip intensyviai kaip ankščiau. Kalbėjausi su šeimos nariais 2 valandas. Susitikimas įvyko 2012 04 28.

Kai aš lankiausi šeimoje buvo ramu, visi sutarė labai gražiai ir aš nieko neigiamo nepastebėjau.

Mane pasitiko geranoriškai. Su manim kalbėjo ganėtinai noriai. Draugė su manim bendravo labai lengvai. Jos mama mane pažįsta ir su ja nebuvo problemų. Pokalbiai vyko atskiram kambaryje ir nebuvo pašalinių asmenų. Jokių trukdžių nebuvo.

Pagal mano pačios stebėjimą ir draugės pasakojimus apie savo šeimą, taip pat kitų narių atsakymus į pateiktus klausimus aš susidariau savo nuomonę apie šią šeimą. Šeima yra gan uždara ir mažai bendrauja su aplinka. Kiek besilankydavau niekada ten nemačiau svečių. Draugė nurodo konfliktą su gausia tėvo gimine, apgailestauja, kad turi daug pusbrolių ir negali susitikti, švęsti šventes kaip kiti žmonės. Mamos giminė gyvena toli, jie retai pasimato, bet su tuo ji susitaikiusi ir nepergyvena.

Mama jaučia nuoskaudą dėl patirtų iš vyro giminės neteisybių, negali atleisti jau daug metų. Jos giminė gyvena kitame Lietuvos gale ir susitinka retai. Ji pati paliko tėvų namus būdama 17 metų ir panašu, kad dėl to nei kiek nepergyvena.


Reziumė

Autorius
miraxe
Tipas
Rašinys
Dalykas
Socialinis darbas
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Lie 29, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
4 psl.

Susiję darbai

Nedarni šeima

Socialinis darbas Paruoštukė ramkė
Pakitus ekonominei ir socialinei situacijai Lietuvoje, ne visi žmonės sugeba prisitaikyti prie naujų gyvenimo sąlygų, todėl daugėja probleminių šeimų. Sunki ekonominė padėtis, nedarbas,...

Šeima įtinklintoje visuomenėje

Socialinis darbas Referatas 2010 m. bifido-o
Šis darbas buvo publikuojamas viešai prieš auditoriją. Darbas taip pat buvo įvertintas dešimtuku ir paminėtas kaip vienas iš geriausių ir aktualiausių darbų.

Socialinis darbas su šeima: „PARADOKSO METODAS“

Socialinis darbas Referatas vika1
Labai dažnai konfliktas šeimoje įsiplieskia dėl ne vietoje paliktų šlepečių. Šiuo atveju svarbu ne tiek pačios šlepetės, kiek sugebėjimas apie jas tarpusavyje pasikalbėti. (Psichologas...