Ar iš tiesų žmogus tik klysdamas randa tikrą kelią?

1 psl. / 496 žod.

Ištrauka

Gyvenimas – tai kelias, kurį kiekvienas tiesiame taip, kaip sugebame. Vienų jis duobėtas, kitų - su pavojingais vingiais bei posūkiais. Tačiau nei vieno žmogaus kelias nėra tiesus. Dažniausiai tai nulemia patirties trūkumas, abejonės, baimė bei įvairios pagundos. Kiekvienas, norintis būti pilnaverčiu žmogumi, privalo nusitiesti sau tinkamą kelią, kuris suteiktų galimybę džiaugtis prasmingu gyvenimu. Visų pirma privalome suprasti, kur turėtų nuvesti mūsų gyvenimo kelias, suvokti save ir savo norus, ištirti visą mus supantį pasaulį. Viską pažinti nėra taip lengva - gyvenimas visada kupinas paslapčių, sunkumų ir išbandymų, kurie mus priverčia neišvengiamai klysti. Kiekvienas netikslus žingsnis priverčia daug kentėti, tačiau padaro mus stipresnius, skatina ieškoti, leidžia suprasti savo klaidas ir jas taisyti. Todėl aš manau, kad tik klysdamas žmogus gali surasti savo gyvenimo kelią ir tikslingai bei prasmingai juo keliauti.


Reziumė

Autorius
sunset
Tipas
Rašinys
Dalykas
Literatūra
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 4, 2015
Publikuotas
"Informacijos neturime"
Apimtis
1 psl.

Susiję darbai

Anot literatūrologo, rašytojo regimanto tamošaičio, ,,Atsiremdami į klasiką mes daromės tiesūs, teisingi, mūsų mintis atranda tikrąsias vertybes ir per jas randame kelią į kitą žmogų“. Argumentuotai pritarkite šiai minčiai arba ją paneikite.

Literatūra Rašinys kristale10
Gyvename moderniame informacinių technologijų amžiuje, kuriame, deja, knygoms vietos lieka vis mažiau. Televizija, kompiuteriai, mobilieji telefonai pastaruoju metu daug labiau vertinami nei knygų...