Kalba - žmogaus sielos veidrodis

2 psl. / 811 žod.

Ištrauka

Taigi, šiandien norėčiau išsakyti savo nuomonę, apie tai, kaip žmogaus kalbėsena atspindi jo vidinį pasaulį. Mano manimu, kalba - tai neatsiejama mūsų gyvenimo dalis, kurios mokintis pradedame nuo mažų dienų tam, kad galėtumėme pažinti, aptarti, suprasti, spręsti daugelį dalykų. Kalba mums suteikia galimybę išreikšti savo mintis, kūrybinį potencialą, meninius polinkius, patirti malonumą bendraujant. Kiekvienas pasakytas žodis parodo žmogaus intelektą, išprusimą, mąstymą ir suteikia mums daug informacijos apie asmenį, pašnekovą. Taigi, mano nuomone, kalba - puikus sielos ir proto veidrodis, sugebantis atspindėti žmogaus vidų ir parodantis asmens esmines vertybes.


Turinys


Reziumė

Autorius
emasiukas
Tipas
Rašinys
Dalykas
Lietuvių kalba
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 28, 2015
Publikuotas
2015 m.
Apimtis
2 psl.

Susiję darbai

Žmogaus būtis lageriuose ir tremtyje

Lietuvių kalba Rašinys kristale10
Rašinyje kalbama laisvės svarbą, žmogaus gyvenimą lageriuose ir tremtyje. Remiamasi Grinkevičiūtės, B. Sruogos, A. Frank memuariniais autobiografiniais kūriniais.

Tik meilėje subręsta žmogaus siela

Lietuvių kalba Rašinys iemekeviit
Rašinio pastraipa. Pagal visus pastraipos reikalavimus: teiginys, konkretūs pavyzdžiai ir išvada. Paremta Vaižganto kūriniu "Dėdės ir dėdienės".

Kas lemia žmogaus pasirinkimą?

Lietuvių kalba Rašinys 2015 m. unicorn_
Darbas patikrintas, gautas aukštas įvertinimas(9). Nėra skyrybos ir rašybos klaidų. Tinkami pavyzdžiai ir argumentai.

Lietuvių kalba: Kalbos tyrimas

Lietuvių kalba Tyrimas 2015 m. besmart
Mokslinio ir publicistinio tekstų kalbos tyrimas lietuvių kalbos pamokai 5-10 klasės mokiniams. Pateiktos mokslinio ir publicistinio tekstų ištraukų pavyzdžiai, atlikti jų kalbos tyrimai,...