Išeivijos literatūra - Lietuvos istorijos liudytoja

3 psl. / 1128 žod.

Ištrauka

Laba diena, esu Vardenis Pavardenis iš (skaičius) klasės. Mano tema – literatūra. Potemė (skaičius) – Išeivijos literatūra - Lietuvos istorijos liudytoja.

Mano kalbėjimo tikslas yra atskleisti tai, kaip lietuvos istorija yra vaizduojami lietuvių išeivijos literatūros kūriniuose ir kokia to vaizdavimo prasmė bei reikšmė kiekvienam iš mūsų.

Literatūra mus moko daugelio dalykų, vienas iš jų – istorija. Tad ar iš tiesų išeivijos literatūra yra puiki Lietuvos istorijos liudytoja? Apie tai šiandien ir kalbėsiu savo viešąjame lietuvių kalbos kalbėjime. Savo mintis ir teiginius pagrįsiu konkrečiais lietuvių autorių sukurtais kūriniais.


Turinys

  • Laba diena, esu Vardenis Pavardenis iš (skaičius) klasės. Mano tema – literatūra. Potemė (skaičius) – Išeivijos literatūra - Lietuvos istorijos liudytoja.
  • Mano kalbėjimo tikslas yra atskleisti tai, kaip lietuvos istorija yra vaizduojami lietuvių išeivijos literatūros kūriniuose ir kokia to vaizdavimo prasmė bei reikšmė kiekvienam iš mūsų.
  • Literatūra mus moko daugelio dalykų, vienas iš jų – istorija. Tad ar iš tiesų išeivijos literatūra yra puiki Lietuvos istorijos liudytoja? Apie tai šiandien ir kalbėsiu savo viešąjame lietuvių kalbos kalbėjime. Savo mintis ir teiginius pagrįsiu konkrečiais lietuvių autorių sukurtais kūriniais.

Reziumė

Autorius
natasa369
Tipas
Rašinys
Dalykas
Literatūra
Kaina
€1.89
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Rgs 28, 2019
Publikuotas
2019 m.
Apimtis
3 psl.

Susiję darbai