Murphy J. (2002) “Jūsų pasąmonės galia” recenzija

7 psl. / 1955 žod.

Ištrauka

Dr. Joseph Murphy (gyv. 1898–1981) – filosofijos ir teologijos daktaras, Indijos universiteto mokslinis bendradarbis, daugelio bestselerių autorius. Jis garsus ypatingu mokėjimu pasaulio religijų tikėjimo tiesas paversti praktiniais metodais, tinkamais naudoti kasdieniame gyvenime. Ketvirtį amžiaus Josephas Murphy mokė ir rašė knygas, dalino patarimus ir skaitė paskaitas tūkstančiams klausytojų iš viso pasaulio. Daugelį metų tyrinėdamas svarbiausias pasaulio religijas jis suprato, kad didžioji galia glūdi kiekviename iš mūsų, ir visomis jėgomis siekė pagrįsti vieną didžiausių visų laikų atradimų: Jūs turite neribotą galią tapti sėkmingais!
Nors Merfis buvo Amerikiečių dvasininkas, pamokslininkas, jis tapo žymiausiu pozityviojo mąstymo šalininku pasaulyje ir parašė daugiau kaip 30 populiariosios psichologijos žanro knygų, kurios pakeitė daugybės žmonių gyvenimus visame pasaulyje.
Dr. Džozefas Merfis – vienas didžiųjų XX a. charizmatinių rašytojų bei pamokslininkų. Garsiausioji jo knyga „Jūsų pasąmonės galia“, pirmąkart išleista 1963 m., žaibiškai tapo bestseleriu, paskelbta geriausiu kada nors parašytu psichologinės pagalbos sau vadovu. Dr. Dž. Merfis, suderindamas metafizinį, dvasinį bei praktinį požiūrius į gyvenimą bei mąstymą, atskleidė paslaptį, kaip pasiekti tai, ko iš tiesų trokštame. Šioje knygoje dr. Dž. Merfis moko, kaip pasitelkus maldą ir meditaciją atskleisti savo galią nepalūžti iškilusių nelaimių akivaizdoje, kaip įveikti depresiją, kuri paprastai šias nelaimes lydi. Kaip ir visuose savo raštuose, šioje knygoje dr. Dž. Merfis pataria melstis ir medituoti, nes maldos ir meditacijos galia jau seniai įrodyta. Šioje knygoje pamokslininkas atsigręžia į psalmes, kaip nuostabų įkvėpimo bei galios, kuri gali padėti įveikti nerimą ir baimę, šaltinį. Šioje knygoje Džozefas Merfis išaiškina, kokią įtaką kiekvienam žmogaus poelgiui turi pasąmonė. Autorius pateikia daug paprastų, praktiškų, jau išbandytų pratimų, daug įkvepiančių gyvenimo istorijų apie žmogaus pasiekimus.
Džozefas Merfis padėjo daugeliui žmonių visame pasaulyje pasiekti iš pirmo žvilgsnio neįmanomų dalykų. Knygos esmė - Jūs galite pakeisti savo gyvenimą paprasčiausiai pakeisdami mąstymą.Naudingi patarimai ir jų vizualizavimas yra išdėstyti Džozefo Merfio nepakartojamu stiliumi. Autorius įvairius naudingus patarimus, vizualizacijas išdėsto savo paprastu ir visiems suprantamu stiliumi. Jis labia paprastai, kasdienine kalba aiškina savo dėsnius. Autorius derina laiko patikrintą dvasinę išmintį ir mokslu pagrįstus tyrimus, siekdamas paaiškinti, kokią įtaką kiekvienam žmogaus poelgiui daro pasąmonė, kuri lemia visus mūsų gyvenimo veiksmus ir atoveiksmius. Čia galima rasti daug gyvenimiškų pavyzdžių, padėsiančių išlaisvinti ypatingas proto galias ir pradėti gyventi kitaip. Anot autoriaus, norint pakeisti savo gyvenimą, nereikia dėti milžiniškų pastangų. Tiesiog reikia pakeisti savo mąstymą, taikyti knygoje išdėstytus principus ir imti iš gyvenimo viską, ką jis gali duoti.


Reziumė

Autorius
dainius
Tipas
Referatas
Dalykas
Literatūra
Kaina
€2.28
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Sau 11, 2014
Publikuotas
2012 m.
Apimtis
7 psl.

Susiję darbai

Spektaklio “Amerika pirtyje” recenzija

Literatūra Rašinys 2010 m. agniukas
Spektaklio anonsas skelbia: „Pjesės „Amerika pirtyje“ pirmasis pastatymas įvyko 1899 m. Palangoje ir tapo pirmuoju viešu spektakliu lietuviškos spaudos draudimo metais. Šiandieninis, jau...

“Ida iš šešėlių sodo” recenzija

Literatūra Rašinys ievagau
Ar, perskaičiusi K.Gudonytės knygą „Ida iš šešėlių sodo“, suskubau prie lango ieškoti siluetų? Ne. Šią knygą paėmiau gana atsainiai ir net ne iškart...