Irvin‘o D. Yalom‘o knygos „Žiūrėti į saulę - kaip įveikti mirties baimę' analizė

10 psl. / 4092 žod.

Ištrauka

Knygos analizė

Analizei buvo pasirinkta Irvin‘o D. Yalom‘o knyga „Žiūrėti į saulę: kaip įveikti mirties baimę“. Ši knyga buvo pasirinkta todėl, kad šio autoriaus knygos yra labai įdomios, pradėjus skaityti iškart įtraukia į save. Be to, taip pat įdomu sužinoti kito žmogaus samprotavimus apie mirties baimę, jos įveikimą.

Asmeninė patirtis

Kiekvienas žmogus kažko bijo. Tai gali būti nestipri baimė, kai yra tiesiog vengiama keliančio baimę šaltinio. Taip pat, tai gali būti didelė baimė, kai yra labai bijoma su tuo susidurti. Paniška baimė yra tokia, kai bijoma yra labai stipriai, kartais netgi perdėtai. Yra labai daug įvairių baimės rūšių ir tipų ir kiekvienas žmogus su jomis susiduria, tik dažniausiai skirtingai reaguoja.

Temos svarbumas socialiniame darbe

Socialinis darbas yra veikla, kuria yra siekiama padėti pagerinti santykius su visuomene žmonėms, šeimoms, grupėms bei bendruomenėms, turinčioms socialinio funkcionavimo sunkumų.


Turinys

  • Turinys
  • Knygos analizė3
  • Asmeninė patirtis6
  • Temos svarbumas socialiniame darbe9

Reziumė

Autorius
sin96
Tipas
Referatas
Dalykas
Psichologija
Kaina
€2.80
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Kov 19, 2015
Publikuotas
2014 m.
Apimtis
10 psl.

Susiję darbai

Kaip ugdyti emocinį intelektą?

Psichologija Referatas 2020 m. dompativa
Įvadas   Visi žmones turi daug emocijų, tačiau kiekvienas jas išreiškiame  skirtingai. Su emocijomis susiduriame kiekviena dieną , todėl dažnai manome , kad...