Saulės sistemų planetų tyrimas. Kosminės kelionės

10 psl. / 1289 žod.

Ištrauka

Astronomijos tyrimo objektas – visata. Tai dydžiais neišmatuojama erdvė, todėl kiekvienam pradedančiam gilintis į šį mokslą turėtų būti įdomu pasidomėti jau įvykdytomis kosminėmis ekspedicijomis, siekiant geriau suprasti, kokias galimybes turi šiuolaikinė technika ir kokius atradimus žmonija jau pasiekė ir kuriuos dar gali pasiekti. Besidomint kosminiais tyrimais, didžiosios pasaulio valstybės investuoja milžiniškus ekonominius resursus į visatos pažinimą . Nors iš pirmo žvilgsnio galėtų pasirodyti, kad visa tai nereikšminga ir tarnauja tik norui pažinti mus supančią aplinką, iš tiesų, kosminės kelionės gali atverti didžiules galimybes žmonijai ateityje. Dėl šios priežasties informacijos ieškojimas apie jau nuveiktus darbus yra aktualus akiračio plėtimui ir geresniam suvokimui apie Visatą.

Darbo tikslas – naudojantis aprašomuoju metodu kuo geriau susipažinti su Saulės sistemos tyrimais ir jau pasiektais rezultatais.


Turinys

  • ĮVADAS3
  • PRADŽIA3
  • MERKURIJUS4
  • VENERA4
  • MARSAS5
  • JUPITERIS, SATURNAS, URANAS IR NEPTŪNAS6
  • IŠVADOS7
  • LITERATŪRA9

Reziumė

Autorius
robertukassz
Tipas
Referatas
Dalykas
Astronomija
Kaina
€2.15
Lygis
Universitetas
Įkeltas
Bal 13, 2015
Publikuotas
2011 m.
Apimtis
10 psl.

Susiję darbai

Saulės sistema

Astronomija Prezentacija etysar
20 skaidrių. Puikiai aprašyta kiekviena planeta, daug iliustracijų.

Saulės sistema. Jos įtaka žemės planetai

Astronomija Referatas s1200199
Nuo šumerų ir egiptiečių laikų žmonės stebėjo metinį Saulės kelią dangumi, besikeičiantį Mėnulio veidą, klajojančias ryškias žvaigždes – planetas, uodeguotas dangaus viešnias –...

9 Saulės sistemos, kilmė ir Saulė

Astronomija Prezentacija 2013 m. maigless
Saules sistema – kilme ir struktura. Gautas aukšciausias ivertinimas mokykloje už informatyvu pateikima, toliau nurodyta turinyje.

Saulės sistema. Saulė

Astronomija Prezentacija 2012 m. ingridvis
Saulės ir planetų susidarymas, Saulės sistemos sandara, planetos, Saulė, bendrieji jos duomenys, sandara, dėmės

Saulė ir jos planetos

Astronomija Referatas dvaras007
Aktualumas: ši tema yra aktuali mokslininkams, astronomijos specialistams ir žmonėms besidominčiams Žemės istorija bei kosmoso paslaptimis. Darbo tikslas: supažindinti su saulės sistema,...